I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

JoJo kollapsar; K-Ci förnekar droger, Jodeci har spelat in ny platta

Övrig musik - Soul & RnB

   

2008-08-30 23:55

JoJo kollapsar; K-Ci förnekar droger, Jodeci har spelat in ny platta

Det är mycket nu...

http://youtube.com/v/RVjLN8mFYTI

Den här videon som kom ut tidigare i veckan visar hur JoJo kollapsar på scen, mitt i en låt under en spelning. Det sjuka är att K-Ci bara fortsätter att sjunga och security bara sneglar lite på JoJo när han ligger helt orörlig med ansiktet mot golvet.

http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhr70Q22ds6J8QMt83

Sen kom den här fruktansvärt underhållande intervjun där K-Ci förklarar kollapsen med att JoJo lider av epilepsi! Och yrar nånting om att anledningen till att han inte hjälpte honom på scenen var att de har en passage i en annan låt där JoJo SKA ligga ner och sjunga typ... Och sen lackar han ur på drogryktena och tycker typ att det är Bill Gates fel (!?!) att det sprids så många rykten nuförtiden.

Avslutningsvis hävdar K-Ci att Jodeci spelat in en massa låtar som ska räcka till en skiva; de ska bara välja vilka...

Vet inte vad man ska tro på i den här soppan. Men med tanke på att de åker till Australien och gör singback-spelningar så är de säkert ganska short on cash...ett nytt album är kanske ingen omöjlighet trots allt, även om jag tvivlar på det. Känns som man hört det förut.

skriv kort, helst inte alls