I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

dejta en transexuell tjej?

Övrigt - Blandat

   

2008-03-17 23:07

dejta en transexuell tjej?

Först och främst, DETTA ÄR INGEN KONTAKTANNONS, vill jag träffa en kille så gör jag det.. inte här och definitivt inte som denna användare. OK? Bra.

Uhm, hej!
Min fråga är *kanske* ganska komplicerat, eller inte... beror på dig egentligen.

Vad skulle du tänka, tycka och göra om du träffat en tjej ett tag, antingen på nätet eller IRL som du kände att ni började komma nära varandra att tanka på en relation osv, o du får reda på att hon blivigt född i en manskropp? dvs, hon har levt som en kille och tom har blivgt född som kille, och är genetiskt och biologiskt en kille. Men inte uppfattat sig själv som kille och därför gett upp att leva som kille... Forstfarande en kille fysiskt, iaf delvis, jag går på hormoner(i haev teh tits XD) men har inte opererat mig än. alltså övre hälten: tjej, resten kille... (snart 100% efter min operation).

Anledningen till att jag frågar är att jag vill få en någolunda  bild av hur många som tycker det är ok. Eftersom jag funderar på att kanske berätta det för någon/några...
jag har haft ganska ok tur med utseendet och killar bruka r oftasts inte fatta hur det ligger till.. ominte jag bestämmer mig för att berätta det dvs. Jag vet att det finns forum för "såna som mig" som "såna som ni" brukar säga men jag är inte intresserad av sånna. Jag är en helt vanligt hetro tjej och vill veta vad helt vanliga hetro killar tycker. Träffar jag killar IRL o på nätet o så brukar jag aldrig berätta. Om jag känner att någon börjar misstänka så brukar jag dra mig ur, hände mest i början när min röst och uppförande ibland var ganska avslöjande "killigt". inte så konstigt eftersom jag blivigt uppfostrad som kille.


2010-11-04 23:51
ja, det var en jävligt bra fråga. det beror nog på situationen. går de så långt så att jag hade hunnit bli tillsammans med personen i fråga och verkligen älskar personen i fråga med hela mitt hjärta så hade jag nog inte gjort slut bara för att hon egentligen är född som kille. men jag skulle bli duktigt sur på henne för att hon inte han berättat det från början när vi började träffas. det e ju inte tillsammans med en person för dess kön, inte jag iallafall. jag går efter personen i fråga:s personlighet. om vi bara är vänner och har varit det i ett bra tag så hade jag nog blivit fly förbannad för att personen i fråga inte har berättat detta från första början

2010-11-05 18:35
Jag hade träffat dig.. den du är som spelar roll inte den du var.
"Vet du hur man ser att det är en sverigedemokrat som skapat tråden?
* Särskrivningar och allmänt illa vårdat skriftspråk.
* Ovidkommande babbel om pöbel, svartingar, negrer, hasch, och kommunister."
Toastare

2010-11-06 00:11
Grattis till ytterligare en uppning av en 2 år gammal tråd..Malena Ivarsson är och rotar i Whoas tråd-arkiv?
Jag skyller allt på Emma!