I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

hela skiten e ju för fan byggt på en lögn!

Övrigt - Blandat

   

2008-05-15 01:34

hela skiten e ju för fan byggt på en lögn!

visst är det så? hela vårt samhälle bygger på lögner o löften, blint famnande och bullshiet, jag kan asså inte fatta hur folk kan vilja bygga vidare på ett så fuckt upp pussel.

-vi har materialismen som får folk att begå sjuka handlingar. får folk att missuppfatta sin egen mening, som hjärntvättar en från första jävla början till sista jävla slut. som får folk att visa rädsla och hat gentemot sina egna bröder och systrar.

-vi har regeringar, socialförvaltningar, polismyndigheter, skolor och allt annat som alltihop bygger på materialism. lärare som försöker uppfostra unga människor med lögner, in i ett samhälle som bryr sig om materiella ting, rättsystem som är rent åt helvette, ledare som inte kan ett skit om livet mer än vilken hjärntvättad materialist somhelst.

-vårt samhälles utveckling ligger i statestik som inte tar ett dugg hänsyn till individer och som har som enda mål att låta en fiktion se bra ut för ett materialistisk öga.
-en demokrati som inte ens fungerar och som bara främjar egoistiska materialister, som aldrig kommer att lösa några som helst problem utan bara fungera som en hydra.

-vi har metaller, betong, plast i helt sjuka kvantiteter som inte fyller någon som helst funktion mer än för en materialistisk hedning vars värderingar har blivit helt bortvillade av ett samhälle vars funktin är att hjärntvätta, begränsa och dömma folk.

-ofantliga problem och motgångar, stress och psykiska sjukdommar som enbart är en produkt av dagens samhälle. som botas med lögner och förädande medeciner som inte löser ett enda litet verkligt problem.

-vi har press, förväntingar, tvång, skyldigheter och taburelaterade åsikter från hjärntvättade egon med pengar i skallen som tvingar oss in i ett system som vrider oss själva ur led. det hela vägs upp med rättigheter som endast en materialist kan känna nöjje utav.

-kärlek som väger gämt med smutsiga pengar vars enda syfte är att främja hedningar och materialister.

jag ser sanningen, gör ni?

www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.