I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Den Officiella Kontaktannonstråden del 2

Övrigt - Blandat

   

2010-12-07 19:00
Dags för uppdatering!

Finnes
Namn: Sofia
Ålder: 21
Bor: Kalmar
Klädstil: Beror på. Hemma blir det oftast linne/t-shirt och trosor (byxor är sjukt överskattat!), offentligt blir det väl jeans och någon topp och en utekväll blir det antingen legins/jeans+topp/linne/whatever eller klänning.
Musiksmak: Äntligen hämtat kablarna till min externa hårddisk, så nu är det mest nostalgisk musik som pumpas i datorn. Främst hiphop från 99-05 och The Doors (bästa bandet ever, och säg inte emot) :)
Filmsmak: Action, sci-fi, thriller, komedi, vissa dramafilmer, zombifilmer av alla dess slag. Absolut hatar romantiska komedier (undantag: Love Actually). Älskar filmerna: Livet är underbart (Vita e bella), Dumbo, Aladdin, Sin City, Transformers, Iron Man, Star Wars (episod 4-6, 1-3 går an för att jag gillar Anakain, trots att han gnäller hela tiden), Indiana Jones, Almost Famous, Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Carreys bästa roll!), i princip allt av Tarantino (blev besviken på IB), Fievel i Vilda Västern, Det Regnar Köttbullar, Crank osv.
TV-smak: Dexter, Six Feet Under, X Files, That 70s Show, The Walking Dead, How I Met Your Mother, Xena Krigarprinsessan en tråkig dag.
Läser/Boksmak: Georgia Nicholsons dagböcker (säger bara ett ord: Styvtuttväder), Stolthet och Fördom och Zombier, Zombie Survival Guide, The Dirt, Heroin Diaries, Riders on the Storm, The Game, Jane Eyre, Philippa Gregorys böcker, Sinue Egyptiern, Harry Potter (sista boken kan ta sig där solen sällan skiner), Little Gamers, Nemi, Rocky och Moore
Hatar: Att förlora, spindlar, tentor, backstabbers och falska personer.
Älskar: Musik, vatten, min underbara nalle, min säng och mina underbara vänner som faktiskt står ut med hur knäpp jag är.
Intressen: Film, musik, teve, böcker, resa och olika sätt att få adrenalinkickar. Varva Super Mario Allstars på snes, med hemmagjord glass (saft+lite vatten i ett glas och in i frysen), spela SSX Tricky tills Marty är perfekt, köra oändliga combos på SSX On Tour, fuska på GH World Tour (fuck baspedalen, omöjligt!) och försöka klara hela Metallica - One på GH3 är alltid trevligt :).

Sökes
Likasinnad varelse (helst av manligt kön) som kan utmana mig mentalt, ligga sked med mig, som jag kan kolla på film och äta popcorn med, som inte skräms av depressiva episoder och lite ångest, som inte har något emot morgonsex, som gillar att dricka öl, som inte gnäller på min hushållning, min brist på inredning eller mitt skobegär och som klarar av mina kassa skämt (det var en gång två muffins i en ugn, så sa den ena muffinsen: du, det börjar bli varmt här inne..., så sa den andra: HJÄLP EN TALANDE MUFFINS!).
Minimum krav: Du måste ha hört talas om The Doors!

PMa eller så.

Blöööö, alldeles för mycket text! :)
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2010-12-07 19:01
... klara hela Metallica - One på hard på GH3*...
ska det självklart stå.
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2010-12-07 21:40
fint skrivet, förutom att the doors är det mest överskattade bandet i hela världen.

2010-12-07 22:38
sonny
Tänker bara låtsas som att du inte skrev det och/eller att jag är blind...
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2010-12-07 22:46
AdaliA F21: För 10kr timmen så kan jag dela badkar med dig :)

2010-12-07 23:50
Undrar var alla flickor som Adalia och Brazen håller hus någonstans i Skåne.

Hade jag bott längre upp i landet hade jag var på dirr!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-12-14 22:16
Okej jag gör en ny... Och det är ju ändå vinter och mörkt.

Namn: Isabelle
Allmänt: Jag är väldigt musikintresserad, då mest utav genre Hiphop, funk, soul och jazz. Det låter jäkligt lame att skriva så men om jag ska vara ärlig så trivs jag bäst i samtal om musik med 35åriga män som lyssnat hiphop sen barnsben. Alltid varit ensam brud på hiphopspelningar tills något år sen när fler yngre brudar började dyka upp och det tycker jag är HELT fantastiskt. Här är en spotify-lista jag gjorde i sommras med bara hiphop, det är kanske bara ett litet axplock av den hiphop jag lyssnar på, men räkna med mer 90tals boombap än senaste kanye skivan; http://open.spotify.com/user/mellon/playlist/32lH5aWxLC1xx25X2jcTqN Jag samlar även på jazzvinyler och har en helt OK samling. Det betyder att jag gärna står och gräver i skivaffärers jazzavdelning eller på loppisar/"antik-affärer". När jag går ut däremot hamnar jag nästan endast på bas-klubbar, dvs dubstep och drum n bass. Gillar den typen av musik men är rookie så vill inte riktigt skriva ut det utan att skämmas lite.

Jag spelar tv/dator-spel, följer serier och brukar referera lite för mycket till dem tills mina vänner tröttnar. Jag är en jäkligt chill brud om jag får säga så, lugn och normal hehe. Många tycker jag är rolig och ser mig som en person som alltid är glad. Jag är ofta killars bästa tjejpolare eftersom jag har liknande intressen och så vidare.

Jag ser väldigt mycket på film, men är ingen filmkännare. Jag ser allt möjligt men är svag för skräck och blod samt zombies.

Många kallar mig för nörd, men jag ser mig bara som en person med passionerade intressen!

nu skäms jag. Hejdå!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-01-04 04:17
Bjussa på bio och en popcorn vore ju en fin början på det nya året. Dejting ol' fashion loverboy
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-01-04 18:17
Ok, då kör vi.

Man 27 år.

Sökes:

Väldigt okomplicerad tjej i ålder 19-30.
Du ska vara snygg, sexig och mån om ditt utseende, men du vet ändå att lita på dig själv i alla väder oavsett vad.
Du ska helst inte bli kär i mig då det har en tendens att komplicera saker och ting.
Du har inga problem med att mitt hjärta fortfarande tillhör mitt ex och fortfarande är under läkningsfasen.
Du gillar att hänga med mig kravlöst och du har inge problem med att jag:

Har ett enormt behov av att styra mitt eget segel dit vindarna än må blåsa.
Har svårt för att planera.
Ogillar att lova saker.
Att mina egna intressen alltid kommer i första hand, därmed inte sagt att du inte kan bli ett av dom intressena.
Att jag gillar att släppa taget om ansvar ibland och bara hänga ut med polare, dricka öl, bada, att jag bekymmerslöst kollar på tjejer i parken utan en tanke på att prata med dem, att jag har en lättare form av adhd.

Ditt välmående skall INTE vara beroende på mina beslut och val här i livet, du gillar att chilla med mig när tillfälle ges och det gör jag med.
Du ska vara ärlig.
Du ska gilla att ligga, och du vet att jag är ärlig mot dig.
Du vet att du förmodligen inte kommer i första hand för mig i alla situationer men det gör inget för jag kommer inte heller i första hand för dig, och vi dissar inte varrandra för den sakens skull.

Hm...är det en kompis som det både går att ligga och hänga ut med som jag söker? Jag tror det.

I övrigt så gillar jag att producera konst, lyssna på musik i form av 90-tals hiphop, dub, reagge 70-tals rock och en del mer lättsamt.
jag åker skateboard, jag har en inte helt okomplicerad relation till kvinnor i allmänhet, jag gillar äventyr, resa, klättra uppleva nya saker tillsammans med mina vänner eller kanske dig.

jag är långt ifrån fulländad så därför känner jag att jag lika gärna kan dra iväg en sån här långboll till kontaktannons. Och att eftersom att den tjej som svara på den här förbannat jävla skeva annonsen också lär vara långt ifrån fulländad så skulle det ju trots allt kunna bli nån form av match på skiten hur sjukt det än låter. Även om den risken lär vara rätt stor.

Just det ja, jag ser bra ut och har god fysik.
Alfahanne fast på ett bra sätt. Går över berg och dalar för dig om du är rätt person.
Har aldrig svikit ett förtroende men bryter alltid ett löfte som någon annan tvingar fram ur mig.
läs mig och jag är enkel, hota mig och det blir krig:/

Nåt sånt.

Ses i 2011 folks.
 

2011-01-04 18:55
Fast när jag tänker efter så vill nog fan inte ha något alls, skulle fucka läkeprocessen.

Jaja, thats life!
 

2011-01-04 20:36
Sökes: Tjej som känner sig träffad, vänskap eller annat spelar ingen som helst roll!

Tjo
Är en kille på 27 år, utbildad brandman men även självlärd illustratör konstnär och mångsysslare.
På sommaren spenderar jag helst tiden på spännande platser i gott sällskap, gillar naturen och badar helst minst en gång om dagen vid fint väder!

En perfekt dag för mig är den som du aldrig vet i förväg vart den kommer att sluta, den har "flytet" och när det blir kväll känns morgonen som var, redan flera veckor bort.

Jag är inte killen som ligger hemma och spelar WoW och låter dagarna passera, då ger jag mig hellre ut och liftar, säljer baguetter eller bygger en kojja i skogen, helt enkelt så blir det vad man tar sig för!

Föredrar i regel svartklubbar framför nattklubbar, lyssnar på allsköns musik, men mestadels 90 tals hiphop, soul och reagge.

Föredrar kärnan men äter skalet, gillar dig som utmanar mig mentalt!
Inte helt ovanligt att jag gillar att snöa iväg på saker och ting i djupare diskussioner om allt mellan himmel och hav.

Jobbar, arbetar, gör skäl för brödfödan.

Närmaste drömmarna: Gå i djungeln, vågsurfa, besegra kebnekaise och ett sansat liv!

Och om jag ska komma med några önskemål, så gillar jag dig tjej som står med båda fötterna på jorden, men du att du även gärna får ha huvudet bland molnen ibland med:)

Fred ut så kanske vi hörs!
 

2011-01-05 00:27
Jag är:
en ganska glad tjej från Malmö, stressar sällan upp mig i onödan eller oroar mig för saker,
försöker ta dagen som den kommer, även om jag jobbar alldeles för mycket, och inte har särskilt mycker fritid.

Njuter lika mycket av en brutal fylla, som av soffhäng och promenader utan mål.

Är på ganska många punkter en mellanmjölks-Svensson, men trivs ypperligt med det. Har inget behov av att sticka ut, göra mig hörd eller engagera mig i en massa saker för att folk skulle tycka det såg bra ut.

Är trygg i mig själv, och är hyperallergisk mot bekräftelsesökande människor och soffliggare.

Gillar människor med ambitioner och mål, men som ändå kan ta livet med en klackspark.

Jag vill ha:
Fler softa människor i mitt liv, som kan identifiera sig med ovan nämnda saker.

Du har förtur om du är man, singel, över 185 cm lång, snygg och tänker ta mig med storm.
 
Toastare

2011-01-05 01:41
Justchillin låter som en handfull av mina killkompisar.. det slutar alltid med att de ligger med mina tjejkompisar.

Jag skyller allt på Emma!

2011-01-16 18:40
Tja!

Jag heter Karin, är snart 25år (!) och har bott i Malmö i 6mån. Jag gillar öl, klubbar, böcker, friluftsliv och akvariefiskar. Jag har oftast på mig t-shirt, kjol och kicks. Jag gillar att lyssna på soul, hiphop och dubstep. Jag verkar ganska tuff, men är egentligen en nörd. Sjukt komplex liksom. Och jag har krulligt hår.

Jag söker lite sällskap. Är helt ny här och vill träffa sköna människor att hänga med, gå på konsert med, prata stadsplanering med, ligga med, supa med. Ja, göra det mesta med helt enkelt.

Så, skicka ett PM
Producent

2011-01-16 18:50
Jag vill ha en smal, söt, snäll tjej som luktar gott. Finns du?
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2011-01-16 19:19
Jag blev lite sådär smått flickebarnsidolkär av Justchillin precis. Härle.
U-G-L-Y u aint got no alibi, u ugly, u ugly. M-A-M-A how u think u got that way, yo mama, yo mama

2011-01-17 09:50
När jag läser här blir jag också helt sugen på en kontaktannons...
Så.

Jag heter Kristin och är snart 27 år gammal. Jag skrattar gärna och rått. Jag gillar att retas och att jävlas. Jag har torr humor och gillar när barn slår sig. Trots det HAR jag ett barn, en son på 1,5 år. Jag får dock erkänna att jag ibland skrattar när han slår sig. Jag gillar verkligen skräpkultur i alla dess former. Ser mer än gärna på serier som Greys Anatomy, Survivor, Amazing Race och Modern Family. Lyssnar mer än gärna på radio och då på P3 och P1, får rysningar och kräkkänslor av kommersiell radio. När jag lyssnar på musik så lyssnar jag på hardcore och pop, härlig kombination va? En gång i tiden var jag också skitball och älskade hiphop, nu är jag communitychef på whoa. Jag är livrädd för vinterkräkssjuka, mördare och att sätta ner fötterna på golvet när jag sitter på sängkanten.

Jag vill ha vänner. Och helst vänner utan barn. Vänner med barn har jag så det räcker och blir över. Skulle du ha barn men kan umgås med andra föräldrar utan att bara prata bajs eller dagis så är du välkommen.
Jag behöver någon som kan vara ärlig och rak mot mig. Någon som säger åt mig när saker är fel och inte mjäkar. Någon som inte tvekar att ringa mitt i natten om han/hon mår dåligt, av rädsla för att störa. Någon som inte tycker det är jobbigt att jag grinar så snoret rinner när jag ser en jobbig film och en vän som peppar mig att ta en drink till trots att jag egentligen borde ta en taxi hem! Helt enkelt en oförståndig, underbar vän.

(Killar med skägg och väldigt bra musiksmak undanbedes, jag har en förmåga att försvinna i skäggdrömmar och det är ingen hit när man vill ha vänner)
 

2011-01-17 11:16
Frozen lät skitbra tycker jag. Jag vill ha vänner som inte är helt fixerade av just barn, men de får gärna ha egna barn som jag.

Det faller lite på att jag har ganska mycket skägg.
"Damfotboll är som V75 med kossor" - Gert Fylking. Jag väntar på din ursäkt till kossorna.

2011-01-17 14:37
Lyssna nu på Candide! Jag är skitbra!

...hur bra musiksmak har du då? Det hänger som lite på det också, då kan jag bortse från skägget.
 

2011-01-24 14:14
jag söker softa människor att hänga med på gotland.
någon som hellre dricker öl och lyssnar på tung hiphop hemma eller på ett smutsigt hak, än att hänga på hamnplan och dricka drinkar och vara låtsas brat.
någon som inte ägnar sin fritid åt att snacka om hockey eller träning.
tjej eller kille kvittar.
vore glad om du inte va tjackpundare eller flöddertorsk.
röker du en holk ibland kanske vi kan dela de intresset. men där går gränsen.

så finns det några gotlänningar som inte åker 240, är discoturkar, äger en gris och ett får eller inte gillar brat kulturen?
call me!

för den här ön håller på o kväver mig,
har under mitt halvår här inte lärt känna en enda vettig människa.
haha
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-01-31 22:29
Jag är en pöjk från Göteborg på snart 25 år som blir examinerad behandlingspedagog till sommaren och rappar järnet i Balkan Brigaden på fritiden haha!

Bor som bäst hos min moms eftersom vi är bästisar, ja, en rappare som är bästis med sin morsa ni såg rätt! Stor NO SHAMEO på den. Och så söker jag lägenhet också, men sist jag kolla såg marknaden inte så lovande ut på denna sidan stan haha.

Iaf, när jag inte sitter och försöker hitta intressanta saker att läsa om på Whoa (haha) så hänger jag i skolan, med vänner eller i studion - med tanke på landet vi lever i och min ålder har jag inte hunnit med fängelse och hela den 5centhistorien än, tyvärr groupies!

Den absolut viktigaste ingrediensen i en personlig relation är ärlighet och passion, såsom jag ser det, inte brutal säga allt jag tänker på ärlighet utan att intensionerna ska vara ärliga iaf. I dont want no psychos and murderers!

Jag är extremt komplicerad som person så det krävs en viss förståelse hos personen som ska hantera mig, detta säger jag för att jag alltid varnar för det men blir aldrig riktigt tagen på allvar. Ni gissade rätt igen, jag har superkrafter. Kan inte säga vilka det är o så för då måste man ha ihjäl hela whoa men så ni får ett hum om det iaf och att mycket kan gå snett där.

Jag söker en okomplicerad varm själ som vill mig väl, i korta ordalag.

De jag vill förvisa in i det bottenlösa hålet är: De som tjafsar, stressar upp sig i onödan, som inte kan hantera alkohol eller andra droger utan att ställa till en scen på slutet av kvällen, extremt jobbiga uppmärksamhetsbehovare, bekräftelsenarkomaner (!!!) och speciellt bekräftelsenarkomaner som snaskar på bekräftelsen som är till mig och sist men inte minst de som inte fixat sitt liv innan de fuckar upp andras!

(Rika tanter 50+ går också jättebra!)

Justeja.. du måste ha humor också! Eller a, ni som inte fattade skämtet kommer nog inte skriva ändå :)
 http://www.myspace.com/murderdem

2011-02-01 01:33
Kontaktannons, :)

Söker:

Lite olika saker faktiskt.

Till att börja med någon riktig duktig sångerska som vill satsa rejält framöver och då menar jag jävligt rejält. Vilken genre? RnB/Hiphop. Inget på fritiden blah blah, mellan lektioner, på skoj osv. Gärna relativt oetablerad men HUNGRIG, :)

Har byggt upp mkt material sista tiden som ingen har hört öht, låter mkt som Usher, Lil Wayne, TI etc vad gäller de tyngre elektriska låtarna (tänk låtar som No Love, Love In This Club, Drop The World etc). Som jämförelse låter det äldre material som ligger på min myspace som ren skit, ^^

Måste bo i Oslo dock, för mkt krångel med att hooka recc etc över gränserna.

Vad mer, låt se, lite nytt hiphopintresserat folk att dra med på konserter, jams etc här i Oslo. Alltid soft att lära känna nytt folk med samma intresse! Hänger för mkt med folk som inte är så intresserade i kulturen men det är ok, de har ju andra kvaliteter. Plus om du är spansktalande, hehe..

Kanske soft att träffa nån trevlig tjej också (samma här med spansktalande som plus, ;) som brinner för hiphopen. Men det känns rätt dödfött så den kan vi nog egentligen bara skita i, haha.. (Snacka om nål i höstack).

PM'a vid intresse!

2011-02-01 01:35
Eller ja ingen och ingen, nån enstaka nära vän och syskon har väl fått höra iofs men utöver det ingen. Detta året kommer det bli rejäl satsning på musiken från mitt håll iaf. Sen kanske det går åt helvete, det vet man aldrig, haha..
Manager

2011-02-01 07:38
Du har förtur om du är man, singel, över 185 cm lång, snygg och tänker ta mig med storm.


Bull att du bor i Malmö :P
Redline!

2011-02-06 00:59
Jaha då var det dags.

Sökes:

En trevlig typ att hänga med. Bra musiksmak, lättsam och inte har massa måsten. Du bör bo i London.

Vem är jag?

Johanna, 21(2) år. Au pair i London. Är ganska snygg och tycker själv att jag är en skapligt skön människa. Älskar att hänga på barer och bara chilla, äta mat är ALLTID trevligt (nej jag är inte tjock), musik är en stor del av mitt liv så du bör ha ett intresse för musik, jag älskar allt från hardcore till barnvisor i princip. Kan vara rätt lat och bara vilja vara hemma. Är intresserad av konst och är väldigt bra på att rita. (Om man får tycka så om sig själv).

Att försöka sälja in sig själv är jag inte så väldigt bra på. Men bor du i London och vill ha en ny vän tjej som kille så hör gärna av dig:)

"Nothing says leave me alone like doo doo-butter in my pa-ants"

2011-02-06 06:24
Hallo!

Go snubbe i sina bästa år, politiskt motiverad, lever för hiphop. Behöver en kamrat att lotsa mig vidare i livet. Har 20 000 snubbepolare ser gärna att någon som inte gymmar och kollar på two and a half men svarar......
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-02-07 14:07
Alright kan väl inte skada å testa detta :)

Heter Jonas och fyller 20 om en månad, bosatt i Stockholm. Väldigt easy-going och skön att umgås med, älskar att bara träffa polarna och umgås. Festa eller sitta hemma spelar ingen större roll, jag trivs vart som helst i bra sällskap :) Musikväg e det väl hip hop och reggae som gäller, nyligen försökt starta upp en egen karriär faktiskt hehe.

Söker väl en tjej runt min ålder som vill umgås, tänker inte skriva en massa "krav" som hon borde leva upp till, det handlar ju mest om personkemi ändå ^^

Bild från studenten i somras, jag i mitten:

http://data.fuskbugg.se/skalman02/35547_406002242244_684442244_4982150_7987951_n.jpg
Groupie

2011-02-07 20:37
en "liten" uppdatering

Sofie heter jag, kallas för Bella och det är en liten historia för sig hehe, Är 20 år 1.63 cm lång, bor i stockholm och jobbar som frisör. Är även utbildad make up artist men det är inget jag jobbar med just nu.. Jag har en klump till hund på 40 kg med långt ansikte som tror att han fortfarande är en valp och gillar att sitta i knät.

Jag gillar att göra det mesta faktiskt..det vanliga som fika, kolla serier eller film (sjukt tråkigt ja vet men jag älskar family guy haha) Jag uppskattar en spontanöl mitt i veckan och gillar att gå ut och köra all in nån helg då och då. Sen e jag rätt spirituell av mig och tycker astrologi e sjukt intressant.. så det vore nice om den som svarar e lite öppen lixom =P Jag älskar kultur och tycker det e roligt med utställningar och museum. Ibland pratar jag lite för mycket och kan nog ibland uppfattas som lite osammanhängande men för det inte förståndshandikappad haha

Jag har nyligen skaffat min första tatuering, Ganesha som sitter på min rygg/högra skuldra och redan fått blodad tand :) Får se när nästa blir, men förhoppningsvis om inte alltför lång tid.. Är överhuvudtaget fascinerad av tatueringar och vill ha ett par stycket själv.

Hjälp...musiksmak..Helt ärligt är jag en allätare. Eller nästan iallafall. Jag lyssnar mest på reggae, hip hop och dupstep. Men jag är även öppen för elektro, pop och indierock. Min musiksmak går rätt mycket i vågor. Just nu är det mycket av det förstnämda hehe. Klädstil...gah. Den här frågan va rätt svår den med. Liksom musik så går även min klädstil i vågor beroende på humör. Den röda tråden är bekvämt och snyggt.

Vem jag söker? Någon lättsam humoristisk person som lixom jag gillar att göra spontana roliga saker :) Du får gärna ha liknande musiksmak som mig och inte alltid ta livet på för stort allvar.. Är du kille får du gärna vara hyffsat lång, kunna laga mat och ha bra hygien haha

oj va lång den blev såg jag nu =P
hej hej!

Gillar inte paj alls egentligen. Speciellt inte hallonpaj. Blåbärspaj går bra ibland. Men med mycket vaniljsås till. Och helst mer vaniljsås än paj.

2011-02-07 20:40
Hehe trevligt med bild som bonus : )
 
Groupie

2011-02-07 21:18
jo det e ju alltid trevligt med ett ansikte på folk :)
Gillar inte paj alls egentligen. Speciellt inte hallonpaj. Blåbärspaj går bra ibland. Men med mycket vaniljsås till. Och helst mer vaniljsås än paj.

2011-02-08 17:34
Ah hade nog haffat hallonpajen direkt där asså :P

Era småkåta whoaiter =D
 http://www.myspace.com/murderdem

2011-02-09 18:46
jag söker en vän i sthlm med gaddmaskin (några kunskaper är inte nödvändiga) och gillar musik.
jag är snäll och ganska söt.

2011-02-12 16:19
ny kontakt annons..:

jag söker någon i östersund / jämtland som vill hänga i gäng o dricka öl i sommar. och som även har tålamod att låta mig lattja runt med min nya skate. trotts att jag knappt kan stå på skiten... men jag vill så gärna lära mig. och bli grym.

så norrlänningar med öl-sug och som gillar att hänga ute så mycket som möjligt.
vare sig de är på balkonger eller i parker. bara man är ute! =)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Manager

2011-02-13 11:14
Hallonpaj: Hej! Jag är lång, tatuerad, hygienisk, vass i köket och troligtvis mer spirituell än vad som är bra för mig. Jag är dessutom en knepig gammal hund som inte pallar lära sig att sitta och lever i ett ständigt organiserat kaos vilket är bra för kreativiteten, men inte alltid för människor i min omgivning som blir nervösa utan struktur. Vad sägs om en öl nån vardag följt av ett besök på någon ny utställning? Men jag varnar dig, jag brukar uttrycka mina åsikter rätt friskt när det kommer till konst, för till skillnad från livet i övrigt så är konst väldigt seriöst och allvarligt, haha :D
Redline!

2011-02-14 16:53
sökes

personlig assistent som kan hjälpa mig att styra skorna hem på lördagsnätterna stoppa mig i sängen samt laga frukost på sängen söndagsmorgon.. bakismys och film ingår i arbetsuppgifterna!!

så är du en ung, söt, tjej med formerna på rätt ställen och är sugen på lite ideellt arbete så är du välkommen att lämna ditt cv i min inkorg..

2011-02-16 19:10
Eh. Flyttade precis till Oslo så...Jag söker chill folk i Oslo att hänga med - dricka öl/kaffe, promenera, kulturfrossa, baka onyttigheter, prata om onödiga saker, klubba eller nåt annat trevligt. Inget liggande, bara kompisar.

Jag gillar bland annat: kaffe, whiskey, cigaretter, bra rödvin, breakbeats, filmer med vridna karaktärer, äldre jazz, snö, poesi, vegetarisk mat, konst och pyssel.

Du är: Rakt på sak, påhittig, spontan och tycker bra om dig själv.
Du är inte: Musiknazi eller tp-människa.

Såja.
I love

2011-02-17 22:38
Söker en sån här i skånetrakten:


http://www.youtube.com/watch?v=A4GhUglZ5NU


Finns du där så skicka ett pm.

Annars så är jag mest intresserad av att träffa nya människor spelar ingen roll vem du är. Bara du är soft och inte tar livet på för stort allvar, gärna spontan som inte planerar allt för mycket. Hänga i soffan eller ut på krogen spelar ingen roll så länge umgänget är det man träffas för.

Hatar att beskriva mig själv för då låter man alltid för självgod , vill du veta vem jag är så släng iväg ett pm.


 

2011-02-18 14:55
Irrationell:

Jag har en polare som bor i Oslo, hon e också vegetarian å gillar den typen av grejer du verkar göra tror jag. Hur gammal e du å är du en tjej eller kille? Hon behöver också lite nya vänner där i Oslo så ni kan ju kanske ses då :) //vän-kontaktförmedlingen
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-02-23 21:59

yeeez, jag är en tjej som är myndig men yngre än 25. jag är 175 centimeter över havet, klär mig i det som känns bra och är ganska okomplicerad av mig. jag gillar att gå ut på helgerna, jag tycker inte om cider, jag älskar att sova, jag hatar att äta fisk, jag gillar att lyssna på musik, jag är sjukt bra på tv-spel, jag är extremt envis, jag är jävligt dålig på att hantera pengar och jag gillar att skratta.

jag vet inte riktigt vad jag söker för jag vet inte vad som finns på denna sida. men det är ett plus om du är en charmig kille med humor och bra musiksmak. om du är snaggad, har tatueringar och piercings samt är lång går du hem hos mig ;) men du kanske kan visa att andra fysiska egenskaper är bättre!
 

2011-02-25 20:28
Jag är sjukt bra på Donkey Kong men äger varken tv, nintendo eller spel. Så hör av er om ni antingen vill bli upplärda, bara få lite tips på hemliga banor/bonus spel eller vill ha en DK-partner någon kväll i veckan.

Det är SNES som gäller här, bah så ni vet.

2011-02-28 22:20
ok kanske var lite vag sist (säkert därför ingen reagerat)

Sökes: skön brud tjej under 175 cm, glad och atletisk, gilla att ta de extremt lungt ibland och ibland gå loss och hitta på nåt helt sjukt, inte för needy men samtidigt lite needy haha

vem är jag? 27, sthlm, singel, letar för stunden inte efter nåt seriöst men skulle inte ha nåt emot o träffa nån och se vart de leder ..jobbar som supportekniker men är ingen nörd bara lite kärlek för datorer, förövrigt är häng me familj, vänner som gäller, vill du veta mer PM:a
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-03-01 04:49
SHoo alla gussar

söker DIG som har #SWAG är based ait????


XX

you should have stayed in the pen, hoe a$$ nigga

2011-03-01 15:16
ingen stockholmare som vill träffas någon dag /helg och lira lite gittar?

Söker ingen relation utan mer några sköna människor som gillar att chilla, Typ spela alfapet och kanske göra nå mer häftigt, kille som tjej . Bara du är en chill person så gillas det!

Jag är 21år bor i stockholm sedan ett tag tillbaka, Gillar spela gittar lyssnar mycket på allt som låter bra inom musiken, Ha de bra!
Surfar runt med min Mac !

2011-03-19 14:41
Sökes: Rödhårig, fräknig fröken.

Jag är: 179 cm, söt som en sälunge, artig och oftast full.
En riktig gentleman med andra ord.

Du behöver inte vara rödhårig, fräknig eller fröken för att höra av dig,
du bör dock vara kvinna.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-03-20 22:04
haha nu ska jag göra det här för att jag helt enkelt inte har något bättre för mig.

Namn: Sara
ålder: 17, fyller 18 i juni.
bor: stockholm, sööööööööööööööderomsöder.
intresse: sjunga, rappar lite också, dansa, chilla med kompisar, festar gör jag väl också, dricka kaffe och mysa.
klädstil: street tror jag väl, alltid sneakers, hoodie och stora hoops.
musiksmak: hiphop, rnb, dancehall, reggae, reaggeton och sådant najs!
söker: hahah, en skön snubbe som man kan chilla och skratta med. typ så. kanske.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-03-20 23:18
Ursakta tangentbordet, det ar en Engelsk laptop.

Ni e ju for goa :)

hallonpajen verkar ju skon som fan. But I digress.

Flyttade tillbaka till Stockholm forra veckan efter 6 ar i England varav 5 var plugg. Hade tankt plugga till en masters i journalistik pa SU till hosten och plugga arabiska vid sidan om. Har kvar alla mina gamla polare fran Stockholm nar det begav sig till Albion men eftersom det alltid ar kul att mota nya manniskor kan man val ta en chans.

Jag ar 25 bast (86a), 179 cm kort, och javligt nordig. Tech geek och bokfanatiker, jag laser inte fiction, finner verkligheten intressant nog. Jag kan inget om Idol eller top 40, daremot kan jag ha en intressant debatt om Afghanistan och mellanostern i timmar. Jag gillar att prata - mycket. Te fanatiker. Skulle formodligen kunna funka som kompliment till en fika.
Hade jag orken skulle jag lara mig spela harmonica.

Klar mig britpopigt. Favoritmusiken varierar fran Oasis till Beastie Boys.

Jag gillar att springa, och kopte precis ett par nya pjuck i lordags. I ett relativt nyktert tillstand springer jag 10 km under 55 minuter.

Jobbar som fritidspedagog tills jag hittar nagot annat eller jag borjar plugga till hosten. Pengarna ar inte fantastiska, men dom duger.
Jag gillar ol, riktig ol, ale och belgisk ol ar finemang. Bishops pubar i stan gillas verkligen.


Sa vad letar jag efter
Helt arligt, inte en aning. Nagon att fika med (te ar utan tvekan en stor del av mitt liv. Jag ar Engelsk) och nagon att kanske ta en joggingtur med. Eller bagge tva?

Tjejer som kanner att dom har en stor del talamod, humor (monty python, south park, bill hicks), intelligens, oppet sinne nar det galler musik, och en viss mangd sjalvdistans kanske skulle kunna kanna sig mer traffade an andra. En visst intresse (eller brist pa hat) av fotboll vore ett enormt plus. Vill du jogga vore det ju trevligt.

Ungefar sahar ser man ut numera. 
Skivsamlare

2011-03-31 08:25
Hej guys!

Det här blir min första kontaktannons här på Whoa. Jag heter Simon och är 23 år gammal. Jag är en driven arbetsnarkoman inom IS/IT-branschen som förmodligen lägger alldeles för mycket timmar på jobbet och skulle vilja träffa någon att göra någonting annat med. Jag har en grej för raka människor och försöker själv att vara så rak som möjligt i allt jag säger och gör, mest för att jag är riktigt dålig på att ljuga själv tror jag. Lite allmän kuriosa är att jag är cirka 1.90 lång med snaggat mörkt hår och tatueringar. Då jag älskar att föra långa intellektuella (och i många fall väldigt hypotetiska) diskussioner över ett par glas rött så söker jag en tjej som har någonting innanför pannbenet. Då är jag alltså inte intresserad av en tjej som gillar att posa som intellektuell för att verka skön utan någon som faktiskt förstår vad jag pratar om och som tycker det är spännande med stimulerande samtal om allt mellan himmel och jord.

Jag är nog vad man skulle kalla en tvättäkta nörd som lätt snöar in på saker och som gärna lägger min fritid på att spela tv-spel, läsa böcker, lyssna på musik och dricka starksprit. Min musiksmak har sin bas i hiphop, postrock och singer/songwriter men tar sig gärna uttryck åt vilket håll som helst. Jag gillar nog mer eller mindre allt dock. Postpunk, Hardcore, Indiepop, Jazz, Ska, Reggae, Noise, Breakcore, Klassiskt och Folk bara för att ta några exempel.

Vi hörs!
 http://www.kulturkompaniet.nu/

2011-04-02 13:53
Kommer till stockholm på tisdag och är där tills på söndag, Fredag ska jag och en kompis ut, men vet inte så mkt om utelivet, finns det någon som styr utgång, vore de trevligt med lite sällskap. LILLJ kör all in i våran fina huvudstad.
Klubbar jag skulle tänka mig vilja hänga på är antingen skön pub med flummigt folk, eller nattklubb men ändå att man ska kunna ta det lugnt, bara för jag inte är så mycket för att dansa, sen självklart billig alkohol och inte så farligt dyrt inträde.

Jag är glad social och väldigt lätt att handskas med eftersom jag aldrig är dömande mot personer oavsett vem det är, vad det gör, vilken bakgrund det har vilket gör väldigt lätt att umgås och lätt att känna sig bekväm.. Jag är 157 cm lång, fräknar på näsan, gröna ögon och rött hår, jag gillar att gå på affärer som är mest inspierat mot skate och snowboard hållet tex core, caliroots skateklädbutik,hollywood och wesc. Eftersom jag är en brädtjej själv vilket innebär skateboard och snowboard. Men jag brinner mest för rullbrädan.

Skulle vara soft om någon kunde leda mig vägen till caliroots eftersom de tog tusen år sen jag hittade dit sist, för jag har troligtvis praktik där i sommar och ett litet snabbt möte med chefen.

Jag lyssnar på allt från death metal till underground hiphop (och allt där mittemellan)

Jag kommer bo på radisson strand hotel, vilket innebär centralt.
All I'm gonna do is just go on and do what I feel - J.hendrix

2011-04-02 15:02
Just nu ser jag ut såhär i håret :


Är rödblond i grunden, men har en kompis som var frisör som peppade på rätt hårt med lite färg men körde på rätt mkt åt kopparhållet, kan uppfattas lite ljusare i verkligheten och kanske lite mer åt koppar men eftersom de har börjat tvättas ur rätt mkt eftersom jag färgade i november. Men hon sa själv att hon tror att 7-44a skulle bli bäst, hon tipsade om 7-44 loreal color fresh, men eftersom det är mer som ett färgschampoo så blir de inte lika mkt till hjälp som en hårinpackning. Jag brukar även köra på hårinpackningen nurti color creme 7-34.

Men jag tror att en 7-44 skulle passa mig bäst, speciellt när min kompis säger det som har sett mig :) men tack iaf för tipset! :)
All I'm gonna do is just go on and do what I feel - J.hendrix

2011-04-03 19:04
Hmm.. Är det väldigt vanligt att heta Simon i Sverige? Verkar nästan så, ^^

Tråden verkar inte fungera så bra, iaf inte för mig, :(

Har sökt lite allt möjligt för olika ändamål men aldrig fått ett svar. Kanske tråden bara är för de som söker efter partners eller någon att ligga med?