I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Trevlig pub/bodega i Malmö sökes

Övrigt - Blandat

   

2008-10-08 13:07

Trevlig pub/bodega i Malmö sökes

Hej Malmöiter...
Jag har just bytt arbetsplats, från Roskilde till Köbenhavn. Tyvärr får jag inte flytta in i min nya vesterbro-lägenhet förrän i november, och under tiden bor jag hos min syster i på disponentgatan, nära S:t Knuts torg och folkets park. Jag känner inte en käft i Malmö, har hela min bekantskapskrets i Danmark och jobbar för det mesta därborta. Det var lite bakgrund =)

De få kvällar jag är i Malmö inom kristliga tidsrymder, spenderar jag helst med näsan begravd i en bok och en fatöl inom räckhåll. Nu vill jag bara hitta en mysig pub-liknande historia, som kan mäta sig med en dansk amager-bodega =) Tills nu har jag hängt på något som heter Två Krögare, eller "Bullen", men mest för att det är nära och öppet till 01 mån-fre. Vore tacksam för lite guidning i Malmös utbud av lite "gubbigare" hak, med digert och bra ölsortiment, billigt och hemtrevligt... med bifogad adress, jag är helt lost i denna fantastiska stad..!

tack!

Tuna? Tuna is worth NOTHING!