I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Stockholm > Älvsjö > Bråkstakar vid stationen?

Övrigt - Blandat

   

2009-01-09 20:02

Stockholm > Älvsjö > Bråkstakar vid stationen?

Plats: Stockholm > Älvsjö
Tid: Nu i en hood nära dig.


Fick höra av min kollega nyss att det hänger idioter vid Älvsjö stationen som provocerar bråk och letar efter ursäkt och misshandla människor. Klassiska "gå in i personen" taktiken har använts, när han kom ned för trapporna försökte en av dem drämma till med axeln och kollegan frågade vad fan han höll på med och vips var det 15 pers framme på 15-16 bast och lekte gangsters. En annan gång vart han jagad av gänget så han fick springa till jobbet. En tredje gång kastades han med någonting i huvudet, en fjärde gång missades hans huvud och rutan till busskuren krossades.


Allt detta medans steroidboffande lugna gatan muppar klänger på spärrarna vid pendeltågen och gör inte ett skit. Säkert samhällstjänstgörande kvinnomisshandlare och på andra sätt fega individer som inte vågar göra ett skit, precis som polisen/väktare som inte kommer dit och rensar bort det här avföringen som sätter skräck i vanliga personer.


Någon som sett dessa tomtar när de varit där? Beskrivningsmässigt så ser de ut som karaktären på gulanstore bannern till höger fast tonåringar och verkligen inga kungar utan fega små skit.