I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Någon som vill göra 7 Dagars Mixtape singelbild?

Övrigt - Blandat

   

2009-05-28 21:33

Någon som vill göra 7 Dagars Mixtape singelbild?

shoo! kan presentera mig som ledaren i d nya 7 Dagars Crew som varje Söndag kommer släppa ett mixtape framöver med namnet 7 Dagars Mixtape, mixtapet kommer innehålla dom bästa 7 låtarna som släppts i Audio & Video under Vår Hiphop i veckan. jag har Whoa tillåtelse att släppa det om det sköts proffsigt, och många här har visat kärlek så det är kul att det uppskattas. vi har alltså inte släppt någo mixtape än, men kommer börja nu i Söndag (31/5)... och nu så letar vi efter någon skillad photoshoppare som kan göra 7 Dagars Mixtape singel bild.

det vi bjuder på: tyvärr så kommer inga kronor hamna i din ficka för att du gör den här bilden, dock så kommer vi skriva vem som gjort omslaget i tråden där mixtapet släpps och så får ni skriva ert namn längst ner i bilden.

vi hoppas på någon som är riktig bra på göra bilder, för vi kommer använda den bilden många gånger till mixtapet (dock så kan det hända att vi byter efter några veckor).. visa gärna något ni gjort! respekt!

dom tycker att rappare borde sluta med svordomar, rappare tycker att dom kan lika gärna sluta rappa. haha. www.7DagarsMixtape.info.se