I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sjuka/roliga saker du gjort/sett på skolan/arbetsplatsen

Övrigt - Blandat

   

2009-12-25 03:52

Sjuka/roliga saker du gjort/sett på skolan/arbetsplatsen

Såg ett liknande forum på Flashback och tycker det är galet roligt. jag kan väl börja då..


En gång när det hade snöat ute, var i sista terminen i nian, så var det en rätt stor snöhög under fönstret på 3e våningen. vill skrämma min lärare som vi kan kalla "Inger". "Inger "hade börjat gråta många gånger under lektionerna för att vi bråkade eller kallade henne saker.
Jag öppnade helt enkelt fönstret och hoppade ner i snöhögen och låg helt still. Jag gjorde inte illa mig allvarligt dock. När Inger sprang fram till fönstret såg hon bara en kille ligga livlös i snön. Hon fick panik och började nästan gråta samtidigt som hon sprang det fortaste hon kunde nedför trapporna och ut. Men då hade jag sprungit iväg och satt mig i klassrummet så när hon kom tillbaka för att låsa satt jag där så fint. Det blev snack med rektorn och föräldrar. Sen efter det hotade alla elever med att hoppa ut genom fönstret om det inte fick som de ville. Stackars "Inger".

Har hänt lite samma sak på en annan lektion, men detta var på våningen längst ner, samma termin. Vi hade en lärare som alla var jätte rädda för. Han hade sån respekt, ingen vågade säga ett pip. Utom några få (A). Den här gången var jag allmänt irriterande och började fråga dumma frågor, och kasta sudd. Till slut exploderade honom och han kom emot mig i full fart. Jag kastade mig upp ur bänken och sprang mot fönstret och hoppade ut. Efter kommer en stor magister helt röd i ansiktet. han jagade mig flera varv runt lågstadieskolan som låg bredvid. Efter den grejen fick jag nte gå på hans lektioner längre. men det var lite roligt..

orkar inte skriva mer, men kommer sen

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.