I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dilemma vinterjacka

Övrigt - Blandat

   

2012-10-12 20:13

Dilemma vinterjacka

I morse kände jag av att det är dags att köpa in årets vinterjacka när lönen kommer in. Jag har inte ett särskilt välbetalt jobb så jag letade efter någon under tusenlappen och helst så billigt som möjligt.

Jag fick möjlighet att göra ett kap via en egenföretagare och fick en katalog att kika ut något i. Denna -> http://www.idefixteko.se/open_produkter/produktinfo_body.asp?prodid=17286&plats_id=1542 är den jacka jag helst vill ha, sjukt varm och täcker väl större delen utav kroppen vilket är prio #1. Priset ligger dock på smärtgränsen och när det nu snart är dags att köpa julklappar så måste man ju se till att ha några pengar över att köpa något till nära och kära för.

Sen, gott folk hittade jag denna -> http://www.idefixteko.se/open_produkter/produktinfo_body.asp?prodid=16248&plats_id=1542 , ja vad ska man säga. Jackan är billig, robust och garanterat varm. Men jag har rakat hår. Ni börjar förstå mitt dilemma? Jag vill verkligen INTE uppfattas som någon åt det patriotiska/rasistiska hållet då jag tror på en helt öppen värld där människor får ta del av varandras kultur och erfarenheter.

Jag är kort och gott raka motsatsen till rasism trots att jag tro det eller ej röstar blått.

Förövrigt så är utseendet något jag personligen inte lägger någon större energi på då jag prioristerar värme framför utseende alla dagar i veckan.

Vad har ni att säga whoa? Är jag för lik en fullblodsnazi i jackan? Ska jag köra på endå?