I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bra Mikrofon & Bra Ljudkort och nice cykel ! CHECKA !

Övrigt - Köp & Sälj

   

2008-07-01 22:06

Bra Mikrofon & Bra Ljudkort och nice cykel ! CHECKA !

shuuuez!

det är dags att köpa ny mick och sånt nu ... så ska sälja lite grejer!

1. Mick : Behringer B-2 pro Länk till http://www.thomann.de/se/behringer_b2_pro.htm, riktigt skön faktiskt ! med K&M puffskydd, stativ och mick kabel. Länk till http://www.thomann.de/se/km_23956_plopkiller.htm stativet hittade jag inte men det kostade 549kr nytt ialafall ! Länk till http://www.speedyshare.com/406174861.html nyaste låten jag släppt med micken !

2. Ljudkort : m-audio audiophile 24/96, har inte använt detta ljudkort men många säger att det är riktigt nice ! har inte installations disken men det funkar ju utan den shiten ! bara ladda hem nyaste drivrutinen från m-audios hemsida . har sladdar å skit till det ialafall !

3. cykel : har en mongoose hemdämpad bike ;) som bara står och tar plats ... har inte hittat någon bild på den :S men den har skivbroms fram & bak, nice dämpare och så ! skön cykel faktiskt ... nypris på den är typ 4500 !

priser : micken, stativet och allting det säljer jag för 1800kr !
Ljudkortet : 350kr
cykeln : 2000kr

paketpris : micken och sakerna + ljudkortet för 2000kr

cykeln säljs separat !

kan bytas mot saker ochså ;) kom med förslag ! Peace.

www.ZnapMusic.com/Prototyp