I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Är sex så himla viktigt?

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2009-07-27 21:38

Är sex så himla viktigt?

Sex sex sex, verkar som att ALLT kretsar kring det.
En fråga främst till det manliga könet: Är det helt otänkbart för dig att vara med en person (dejta, förhållande osv) utan att ha sex?

Har ofta hört att det värsta man kan göra mot en kille är att hetsa upp honom och sen inte fullfölja hela grejen. Stämmer det?

Anledningen till att jag frågar är att jag av olika skäl valt att "spara mig" tills jag gifter mig eller åtminstone inlett ett låångt förhållande med någon. Men ett sådant förhållande verkar vara omöjligt att inleda om man inte har sex under tiden. Jag har på sista tiden träffat ganska många "intresserade" killar och en del har jag också blivit intresserad av, allt är bra i början, man kommer bra överens osv. men till slut spricker allt. Och jag tror starkt att det beror på avsaknaden av SEX! : /
Det här är ganska personligt, inget jag skulle ta upp här om det inte retade mig så mycket som det gör. Så gärna seriösa inlägg kring temat, dela med er av erfarenheter, tankar osv. Brukar va till hjälp :)

Peeaace :-)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Rappare

2009-12-17 12:58
Så om ni gillar en tjej och hon går med på att ha sex på er första date t.ex. då är det positivt och kan utvecklas till något mer? Kan det inte vara dåligt så att ni får en negativ syn på henne? Curious..


Det hände mig, 1 år och 7 månader har gått och vi är fortfarande ihop.
Tears of Liquor EP
https://soundcloud.com/nicoelrico/sets/tears-of-liquor-ep

2009-12-17 13:15
Så om ni gillar en tjej och hon går med på att ha sex på er första date t.ex. då är det positivt och kan utvecklas till något mer? Kan det inte vara dåligt så att ni får en negativ syn på henne? Curious..


Jag får absolut ingen dålig syn på tjejen för det eftersom jag gör ju likadant?!
Har träffat min tjej i snart ett år och det utspelade sig exakt så.
Eller, det var ingen date utan till och med ett fylleragg utomlands.

Jag gillar tjejer som är spontana och det var väldigt spontant.
Hade jag däremot träffat en tjej som inte hade sex med mig trots att jag såg att hon VILLE så hade risken varit att jag inte hade köpt det. För det är inte spontant, snarare invecklat och jobbigt att hålla på att tänka så. Därav inget för mig.
 
Moderator

2009-12-17 18:51
Att vänta med sex är bara drygt :P man lessnar fort på en tjej som e värsta tillbaka dragen o blyg. Visst kan man va blyg första daten, men LET IT GO! vafan äre o va nervös över sen?
//TW

2009-12-18 00:37
Jag tror inte att jag skulle kunna ha ett förhållande utan att ha sex. Den där första "nyförelskelsegnistan" skulle försvinna.. Jag tror också att jag skulle bli så frustrerad så att det skulle gå ut över andra delar av vårt förhållande. Jag skulle också känna otrolig prestationsångest när det väl var dags.

Jag respekterar dock din åsikt (även om den, och jag skäms för att säga det, provocerar mig något) och hoppas att du hittar någon som är villig att vänta och att du efteråt känner att det var värt det!
När man ser ljuset i tunneln är det oftast tåget som kommer

2010-01-03 01:09
Sex är viktigt för de flesta tror jag . Jag är väl inte den enda som känt nån gång när de vart länge sen att man blir lite deppig . Det är juh ett slags bekreftelse behov oxå . Närhet är ett måste . Me like sex hur som helst
I got it from my mama .
moncans.blogg.se

2010-01-21 19:58
Så om ni gillar en tjej och hon går med på att ha sex på er första date t.ex. då är det positivt och kan utvecklas till något mer? Kan det inte vara dåligt så att ni får en negativ syn på henne? Curious..Det hände mig, 1 år och 7 månader har gått och vi är fortfarande ihopHände mig med för 3 år sen, nu bor vi i hop och har precis flyttat till en större lägenhet!men men jag fattar inte dem som sparar sig tills de gifter sig. Då är man ju fast för livet.

Man köper väl inte en bil utan att provköra den?????

42 muskler för att göra en sur min medan det bara krävs 4 stycken för att sträcka ut armen och nita idioten...

2010-01-24 02:05
Sex och samlevnad är varsin sida på samma mynt. You can't have one without the other.
Få mina freebeats före whoa får dem! http://subscribe.m4um.net
Om ni addar min msn och jag nekar, så kan det bero på att jag av misstag stänger fel fönster. På't igen. :)

2010-02-04 23:02
Sex i all ära, men jag tycker fan att det kostar mer än det smakar ibland. Skulle dock inte inleda ett förhållande med ngn som inte vill ligga med mig, skulle känna mig lite förolämpad.

It is what it is...

2010-02-05 19:56
HAHAH, alltså... ja, ibland kan man ju som kille känna en viss pinsamhet över hur vissa killar tänker.
Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

http://www.myspace.com/johanawesome

2010-02-07 17:14
Har vart tillsammans med två tjejer som inte ville släppa till när jag var yngre. Kan ju säga att bli pungen va ett faktum då efter att man hånglat i ca 1 timme och kladdat på varandra utan att fått komma till skott..

Förhållandet funkade i sig utan sex. MEN sexlusten drev mig vansinne! Så det slutade väl ganska okänsligt och jag drog mig inte från att bryta "inte ha sex med någon annan direkt efter det har tagit slut" Regeln som vissa tydligen går efter.

2010-02-07 17:14
Blå pung*
Groupie

2010-02-12 17:30
Att neka sin partner sex är fan själviskt så det skriker om det.

De är ju den som ställer kravet som är onormal...

"respekterar du inte mitt celibat buhuuu"
När det enda de gör är rör runt i grytan av det allra mest naturliga..

Inget sex, inget förhållande.... Vill jag ha en flickvän jag inte har sex med (eller närhet med) så skaffar jag väl en hushållerska som blir sjukt överbetald.
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!
Groupie

2010-02-12 17:30
Menade det inte exakt som det kom fram, men whatever..
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!

2010-02-13 10:14
sen får man väl respektera att vissa vill vänta med sex och enligt mig är man bara onormal om man inte har hjärna eller hjärta att fatta det
Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

http://www.myspace.com/johanawesome

2010-02-13 12:10
konstgjord: Absolut, men de som vill vänta måste ju då också förstå samt respektera de som vill ha sex, och inte gnälla när de kanske inte hamnar i förhållanden så ofta, då de flesta faktiskt vill ha sex, eller hur?
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." – Benjamin Franklin

2010-02-13 21:17
sant, men det är väl smällarna man får ta isåfall
Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

http://www.myspace.com/johanawesome

2010-02-17 17:38
Förhållandet funkade i sig utan sex. MEN sexlusten drev mig vansinne! Så det slutade väl ganska okänsligt och jag drog mig inte från att bryta "inte ha sex med någon annan direkt efter det har tagit slut" Regeln som vissa tydligen går efter.


det var den dummaste regeln jag har hört..
klart som fan man passar på att utforska marknaden direkt när den öppnar?
Producent

2010-03-21 12:12
Jag förstår om relationen plötsligt fick sämre sex liv om det fanns en redan,
Men för min del att bli tillsammans med en tjej och aldrig haft sex tillsammans är något jag aldrig skulle gå med på... Min kusin till exempel han var tillsammans med en tjej sedan han var 17år upp till 26år, dom hade aldrig sex för att HON inte ville, hon ville vänta tills dom gifte sig, när han blev 26år så gifte dom sig och dom hade inte ens sex dagen dom gifte sig, dom hade sex dagen efter. Han vart missnöjd när han väl fick sex för han insåg vilket jävla slöseri på tid han har lagt ner BARA för HENNE. Så han flippa ur och gjorde slut och stack vidare till en tjej som var motsatsen i det mesta, hon hade barn, hon var aktiv i sex området, ja han mår bra nu.... Ett långt förhållande utan sex går, men jag tycker att gränsen går efter 1år. Om jag som kille skulle få massa nej till sex hela tiden kan jag ju lova att jag skulle gå runt irriterad och det skulle inte spela någon roll hur trevlig flickvännen har varit just den dagen, kan vara mat, promenad osv... I mitt huvud så finns den alltid där, men är hon värt besväret så är hon värt det, men gränser finns.
http://soundcloud.com/orlandog
https://www.facebook.com/OrlandogPsy
https://www.youtube.com/user/OrlandogPsy

2010-03-23 14:33
Optimistisk P20
Inte läst igenom tråden.. Men skulle inte kunna respektera en tjej som vill ha sex innan man blivit tillsammans, eller dagarna efter man blivit tillsammans!


Finns du?
Var lite kreativ för fan!

2010-03-24 01:43
Alltså, det beror jävligt mycket på i vilket ljus man ser det.

Är sex i sig bara rent generellt viktigt? Jag skulle svara nej på det faktiskt.
Det kan vara kul, det kan vara skönt, det kan vara värdelöst och pinsamt.

Men viktigt i vardagen? Behöver jag sex för att fungera som människa? Nej.

Är sex i ett förhållande viktigt? Ja.

Måste man ha sex direkt? Nej.

Är det fel att ha sex närfan man känner för det om båda vill? Nej.Jävligt många killar(och tjejer) flippar ofta ur angående antal personer man haft sex med (oftast när det kommer till tjejer) och påstår att är det över x antal så är det äckligt och omöjligt att vara tillsammans med och bla bla bla - det låter rätt dumt enligt mig.
Den personliga uppfattningen om vem människan är rent sexuellt är mer viktig än antalet personer dom legat med, jag kan ha respekt för en brud som legat med 20 pers för att hon gillar att knulla och trivs med det, hon är stark i sin sexualitet och gör saker av egen fri vilja för att hon vill.


Däremot har jag inte respekt för en brud som legat med 20 pers när dom flesta är "när man var full och jag ångrar det och vet inte vad jag gjorde", brudar som dricker alkohol och sen tycker att det verkar skitbra att gå hem med "Tommy 25"
för då får man ju lite bekräftelse att man faktiskt duger.

Det är rätt stor skillnad på att vara "sexuellt erfaren" och att vara en "skabbig madrass" om man säger så.
"Jag var också rap när jag var fjorton år man."

2010-03-24 12:05
Sex är viktigt.

Men att "öva" hit o dit är ju bara överskattat enligt mig.
Jag tycker "skickliga" brudar är riktigt tråkiga jämfört med nyfikna.
Nyfikenhet är det bästa i sängen, och sen att man har skönt o bara tar det lugnt istället för att ha massa måsten o sånt.
prinsen i hundkostym.
HUNDEN SOM TALAR MED HÄSTAR!

2010-04-04 23:44
Är sex så himla viktigt? Ja.

End of discussion.
Följ mig på twitter! @grizzlymusik