I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Webb] Qweety.nu öppnar 6.e december!

Övrigt - Webbsidor

   
Promotor

2009-11-22 23:35

[Webb] Qweety.nu öppnar 6.e december!

Om 2 veckor öppnar vi den efterlängtade sidan Qweety.nu som redan nu har hunnit leverera exlusiva släpp som "Ri-Fa - teaser", "Doktor död - bögjävel netplay" och diverse reklamsnuttar. Snart är det alltså dags att öppna dörrarna för det nya Communityt som inriktar sig på Battles i både Keystyle och audio, samt svensk hiphop.

Det har tagit sin tid sen dagen vi gick ut med att projektet rullar för fullt. Men väntar man på nåt gott så väntar man aldrig för länge! Sidan släpps som Qweety-Version 0.5 men ändå är det som en fulländad sida komplett med massa funktioner du har längtat efter. Vi har jobbat på lösningar inom diverse funktioner och brister som vi anser saknas på andra ställen, för att du som användare inte ska känna behov av andra hemsidor.

I skrivandets stund har vi lyckats få 370 registrerade medlemmar, över 7600 views på youtube, sammarbetspartners som är värda att nämna och intressanta artister som levererar intervjuer, mp3's, videos och netplays! Tillsammans med Fonkystudios kan vi även stolt leverera högkvalitiva intervjuer, musikvideos och reklamsnuttar. Vi kan även tacka JBNmedia för att dom sponsrar oss med Domänavgiften och deras bästa butiksvara i serversyfte!

www.Qweety.nu
www.Fonkystudios.com
www.jbnmedia.se

(Inlägget ändrat av Killerzteve 2009-11-30 23:55:12)

(Inlägget ändrat av friktion 2009-12-01 08:47:49)