I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Artikel] Dåligt hasch ett polisärende?

Övrigt - Webbsidor

   

2010-02-21 10:57

[Artikel] Dåligt hasch ett polisärende?

Länk till http://www.svd.se/nyheter/inrikes/daligt-hasch-ett-polisarende_4299615.svd


Dåligt hasch ett polisärende?

Publicerad: 20 februari 2010, 15.21. Senast ändrad: 20 februari 2010, 16.00

Är du en van haschrökare? Precis köpt ett dåligt parti? Gå till polisen och klaga! Så tänkte en 26-årig man i torsdags när han gick in på polistationen i Eslöv med sitt dåliga hasch.


Polistationen i Eslöv fick i torsdags ett annorlunda ärende när en man kom in med en bit hasch – hade han blivit arresterad? Nej, han tyckte den var dålig.

Mannen hade enligt Skånskan rökt hasch i över tio år men han var inte nöjd med sitt senaste inköp. Efter att han rökt det hade han upplevt att hans tv hade börjat prata med honom och att hans flickvän hade förvandlats till en delfin.

26-åringen misstänker att någon hade preparat haschet med psykadeliska droger, till exempel LSD, men han ville inte berätta vem han hade köpt knarket av.

– Möjligen kan det räknas som misshandel, om det visar sig att haschet spetsats med LSD, säger Mats G Odestål på Eslövspolisen till Skånskan.



What the...