I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Jordens undergång (hypnos experiment)

Övrigt - Webbsidor

   

2013-01-07 14:13

[Video] Jordens undergång (hypnos experiment)

Tänkte tipsa er om dessa fantastiska experiment :DThe Master, Derren Brown is back in 2012 - He uses hypnosis on a lad as he unleashes the "Apocalypse" - Derren's most audacious plan yet - to convince one person that the planet has been devastated by a catastrophic meteorite strike, as a lethal infected now roaming the land and he is one of a mere handful of survivors.

Our 'survivor' is someone who takes life for granted, and has yet to truly value what he has. The adventure that awaits him is meticulously crafted to give him the ultimate wake-up call, and teach him valuable life-lessons.

Och detta avsnitt är mindfucking :D

The Master, Derren (Jedi) Brown is back in 2011. This time to prove, without any doubt, it is possible to program somebody to become an assassin via Hypnosis whilst having NO recollection of the event.

ENJOY!

 -? ? ? ? ? ?- {@[email protected]} -? ? ? ? ? ?-

2013-01-09 23:13
Hehe såg dem för någon vecka sedan.

Det är som att han externt internaliserar det som människor ibland internaliserar externt genom en psykedelia-tripp, då talar jag om den där världens undergång grejen.

På ett sätt leker han också Gud, för han utför det hela så som Gud kan vägleda en människa, genom 'sammanträffanden', pusselbitar som pockar på uppmärksamheten och bildar till slut en helhetsbild, som blir underlaget för någon form av inte/yttre ändring.

I slutändan skulle JAG dock kalla det hela för ondska. Magi är en vilseledande verksamhet.
Poet

2013-01-10 01:41
I slutändan skulle JAG dock kalla det hela för ondska. Magi är en vilseledande verksamhet.At the gates of Eternity...

2013-01-10 02:30
Det är juh ett sätt att se på det.. Då är juh skolan ondska och individens föräldrar och alla som externt internaliserar något på individen i fråga. Samhället kulturen religioner.. Allt är ondska.

Det är fortfarande individens verklighet oavsett vem som kontrollerar individens helhetsbild. Alla försöker påverka individens omgivning. Till och med individens egna tankebanor känslor som externt internaliserats och mixxas upp till en felaktig bild av vad som egentligen är verklighet.

Det bevisar ju endast att individen blir till det den tror sig vara. Det som införlivats av alla andra individer...
Fantasi, dröm allt är verklighet bara individen tror det.

 -? ? ? ? ? ?- {@[email protected]} -? ? ? ? ? ?-

2013-01-10 13:37
Men man skall väl inte heller rättfärdiga en ondska med en annan. Barn behöver någon som tar hand om dem och vägleder dem. Utbildning är också något bra (att den inte är i närheten av optimal är en annan fråga), samhälle kommer alltid att finnas där det finns människor, kulturer och religioner likaså, och ja, de kan finnas ondska i dem sakerna också. Människan har benägenhet till ondska, så man skulle väl kunna säga att där det finns människor finns det antagligen någon form av ondska.

Men jag pratar specifikt här om magi. Och jag vill poängter att jag inte håller med om påståendet att alla mäniskor håller på med magi utifrån premissen att magikern med sin vilja orsakar någon ändring i verkligheten.

Derren Brown använder sig deliberat av magi för att manipulera folks perception genom hypnos, suggestioner och till och med externa händelser. Men det är väl inget konstigt med det? Han uppnådde ju något gott.

En annan definition av magi är att framställa något som det motsatta. Att framställa något falskt som sant och vice versa. Eftersom han är magiker så kommer han att framställa magi som något positivt.

Det finns en hel våg av förespråkande för magi just nu, i olika former av media. Från Harry Potter, till Derren Brown, till Oprah, till konspirationsfilmer, till new age ’religion’ and so on and so forth. Varför? Kanske för att öppna upp intresset och dragningskraften till magi. Varför? För att öppna upp fler mänskliga kanaler till dessa interdimentionella entiteter. Varför? För att dem ska få större kontroll över oss och stegvis närma sina planer. Som jag skrev i en annan tråd, doktrinen/kunskapen/ ’vetenskapen’ som magi kommer ifrån, är kanaliserad genom dessa entiteter, tex Alice Bailey, David Icke och diverse new age-rörelser.

Såklart han kommer framställa sina magi som något positivt, allt annat vore kontraproduktivt. Men om man jämför de olika formerna av magi så ser man att de inte kommer helt villkorslöst. Man måste anpassa sig till en viss perception för att bli ’mäktig’ i det. Det största är förnekandet av Gud och religion. I de mildaste formerna krävs kanske inte så mycket men ju djupare man vill gå, desto fler ritualer måste man göra och desto tydligare blir det att det är med samarbete med andra entiteter man får sina ’krafter’.

Så det är däri ondskan ligger i menar jag.

2013-01-10 21:06
Du verkar läst mycket om detta, du får gärna länka den tråden här :).

Men jag pratar specifikt här om magi. Och jag vill poängter att jag inte håller med om påståendet att alla mäniskor håller på med magi utifrån premissen att magikern med sin vilja orsakar någon ändring i verkligheten.


Men enligt mig är magi precis som allt annat, endast ett sätt att påverka en annan människa.. förändra dess verklighetsuppfattning helt enkelt.
Det är endast på olika skalor av hur kraftigt den ska formas. Även hur motaglig/villig individen är till förändring. Och barn är den mest utsatta gruppen av alla. Eftersom dem precis som du säger, behöver vägledning för att skapa sig sin verklighet. Därför är det väldigt farligt med dagis fritids lekis skola etc. Då lärarna är barnens magiker. Magiker som i sig själva är kraftigt påverkade av politik och sina kulturella o spirutuella upplevelser.

omformade din text lite.
Såklart han kommer framställa sina skolor som något positivt, allt annat vore kontraproduktivt. Men om man jämför de olika formerna av skola så ser man att de inte kommer helt villkorslöst. Man måste anpassa sig till en viss perception för att bli ’akademisk’ inom den. Det största är förnekandet av sitt inre och sin tro och sina kunskaper. I de mildaste formerna krävs kanske inte så mycket, men ju djupare man vill gå, desto fler studier måste man klara av och desto tydligare blir det att det är med samarbete med andra entiteter man får sina ’kunskaper’.
 -? ? ? ? ? ?- {@[email protected]} -? ? ? ? ? ?-

2013-01-10 23:27
du får gärna länka den tråden här :).

Det är tråden under denna, där du länkade till infowars.
Men enligt mig är magi precis som allt annat, endast ett sätt att påverka en annan människa.. förändra dess verklighetsuppfattning helt enkelt.

Jo, det är ju precis vad det är. Jag har väl mina doktrinella problem med magi kan man väl säga. Jag är konverterad till islam, men utövade olika former/egen mix av ockultism, innan jag förstod att det var ockultism. Det är också en sorts magi, där man många gånger har kontakt med entiteter. Och det är ganska svårt att hitta en troende magiker. Snarare så talar magiker oftast nedvärderande om religion.

Daren Brown är ganska smidig och ’ödmjuk’ i sin uppträdande-roll, men agendan finns där. En del av hans grejer går ut på att visa att folk bara går på saker om man är tillräckligt övertygande. Vilket ju också stämmer många gånger, men det i sig tar inte bort den andliga verkligheten eller att det finns viss magi som fungerar, inte bara illusions-magi.

Han är ju specialiserad att ’ta över’ folk så det är ju inte så konstigt att han lyckas med det, speciellt med sådana vilseledande verktyg som hypnos och NLP. Dem verktygen är sådana att använda i det dolda. Man använder kodord, triggerwords, suggestioner osv. Det för mig gör en person också väldigt vilseledande, för personen hela tiden befinner sig i en slags position av lögn. Deliberat lögn.
Vi vet inte heller om han har kontakt med entiteter som hjälper honom. Han framställer ju sådant som bluff, med som sagt, en av definitionerna av magi är att framställa något i dess motsats. Som i denna video:

så vet vi inte om det bara är ett hypnotiskt tillstånd eller om han använder sig av djinns (entiteter) för att få sin magi att fungera. Likt de kampsporter man utövar chi inom. Här finns mkt intressant läsning om det om du är intresserad: http://www.dangerofchi.org/
Kontakten med entiter kommer som sagt inte helt ’kostnadsfritt’. Ändringen av sin perception går hand i hand med utövandet. Och dessa människor blir ofta förmeldare av entiternas budskap. Entiterna tar olika form till olika grupper. Men jämför man budskapet så ser man likheterna. Detta tyder också på oärlighet.

Kärleken man talar om dör ut så fort diskussionen kommer till religion, och det är en central punkt i budskapet. Man pratar om religiösa som den äldre generationen som inte kan anpassa sig till ändring som KOMMER ATT FÖRSVINNA i den kommande evolutionen/stora ändringen. Vissa förmedlare är mer aggressivare/tydligare än andra. Här finns lite videos som förklarar en del av det jag menar.:
(del1 av 3)

2013-01-11 00:01
Intressant.
Kommer inte att ha tid att se igenom alla klippen just nu men jag ska definitivt göra det. När jag sett dem kanske jag kan fortsätta diskussionen :).

 -? ? ? ? ? ?- {@[email protected]} -? ? ? ? ? ?-