I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Twice Records - Unsigned

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2004-05-11 19:01

Twice Records - Unsigned

Om 2 veckor släpper Twice Records tillsammans med KulturAtom
samlingsskivan "Unsigned".

Artister som medverkar på skivan är följande:

Alibi
Rico Wondahman
Obnoxiuz
X.O
S.T
S.P
Nabila
WordSilah
Enhet V
Los Abandonados

+ Många Fler

Vi lägger nu upp ett smakprov från skivan
si-records.com) Twice Records - Unsigned ..


Tanken är att vi ska producera en samlings CD med de bästa Hip Hop grupperna i Göteborg. Den svenska Hip Hop scenen domineras i stort sett av grupper från Stockholm och Malmö. Varför det är så finns det säkert många orsaker till - men en sak är säker - det beror i alla fall inte på att Göteborg skulle sakna talangfulla Hip Hop grupper. Och det är bland annat därför som vi beslutat oss för att producera denna samlings CD. Första steget är att skapa ett nätverk mellan så många som möjligt som på olika sätt jobbar med att producera Hip Hop. Utifrån detta nätverk kommer en utvald grupp att välja ut 15 - 20 grupper som ska vara med på CD:n. Syftet är att få en så bred Göteborgsrepresentation som möjligt - alltså grupper från alla delar av Göteborg, grupper med olika typer av texter och en så stor musikalisk bredd som möjligt.
Avsikten med hela produktionen är att synas, att dra uppmärksamheten till den, för många, okända Hip Hop kultur som finns i Göteborg. Att visa upp för hela musiksverige vilken vitalitet, spänning och anda av nyskapande som finns i Göteborg.
Vi ser alltså detta Hip Hop projekt som en promotionsatsning i första hand för grupperna och artisterna men även för vårt sätt att arbeta.

“Life is not a game. Only the fittest and most aggressive will survive. Sleeping is forbidden! A second cannot be wasted. Once seconds are lost you lose and losing is for losers...”