I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

BODYSNATCHERS live på Nefertitis Club Beat 24 Juli

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2004-07-21 21:11

BODYSNATCHERS live på Nefertitis Club Beat 24 Juli

BODYSNATCHERS, live på Nefertitis Club Beat,
 
"Stans stoltheter på funktronen med rötterna i P-funk och hiphop gör ett efterlängtat återbesök och missionerar vidare i natten", saxat ur nefertitis sommarprogram -04
 
Lördagen den 24 Juli kl 01-04, spelning ca 02.
 

Lördagens spelning kommer att vara en försmak av Bodysnatchers kommande fullängdare. Bandets senaste år har i stort sett gått till att skriva och repa inför skivinspelningen. Nefertitispelningen blir den sista innan Bodysnatchers i slutet av Juli går in i studion för att föreviga vad som förhoppningsvis kommer sätta spår på funkscenen i Sverige.

Bodysnatchers är från början underground funkband från Göteborg och har genom året vunnit respekt och åhörare och kommit att betraktas som stadens bäst etablerade i sin genre. De har sina rötter i P-funk, go-go och breakbeats. Bandet har funnits sedan mitten av 90-talet och har samarbetat  med många framstående rappare, sångare och DJ:s inom Göteborgs hiphop- och  funkvärld.

Det senaste åren har de haft många uppskattade gig runtom i sverige kanske ff.a. på Göteborgs bästa funk och hiphopklubbar såsom Club Beat (Nefertiti), Scratch och Roxy, men de har även synts på större scener såsom Hultsfredfestivalen och Göteborgskalaset 2003 och nu senast i Oslo 17:e Maj på 1 st Annual Confusion Festival

More funk to the people !!