I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sherlock återförening???

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2007-07-17 22:08

Sherlock återförening???

Jag var inna och kollade runt på Way Out West (festivalen i slottskogen, gbg)s hemsida och hittade det här på http://www.wayoutwest.se/festivaltaget:

Festivaltåget

Lördagen 11 augusti går Festivaltåget till Way Out West i Göteborg. Stockholm-Göteborg, t/r över dagen.

Sugen på en tripp till Way Out West över ett dygn proppfull med världens (bästa) sväng!!

Lagom till frukost 11/8 så avgår festivaltåget från Stockholm ner mot Way Out West och Erykah Badu, Kanye West, Koop, Regina Spektor och Lily Allen som alla spelar på lördagen i Slottsskogen. För att sen ta dig tillbaka efter festivalstängning.

Du underhålls av Blak Twang (UK), ett återförenat Sherlock, Juvelen, Melo och många därtill. Lagom till insläpp anländer du Göteborg och har en skön festivaldag framför dig. När musiken tystnat inne på området står tåget och väntar för ytterligare fest och färd till Sthlm. Kocky, Eros Video, Basutbudet och Mapei ser till att det svänger hela vägen hem.

det står även:

PÅ TÅGET:

Sherlock
Den svenska hip-hopens grundbult återförenas efter otaliga år! -92 folks!!!
Efter skivan ”Made to Measure” gick Sherlocks stormän Seb-Rock, Pee-Wee och Thomas Rusiak vidare för andra musikaliska uppdrag, på egen fot och tillsammans med t.ex. Teddybears Sthlm och Petter.


och detta låter ju så jävla fett! nån som vet dealen? det är ju den fetaste återföreningen efter ett Beatles med Lennon & Harrisson, det borde stå på ALLA löpsedlar. men de kan väl inte göra nått exklusivt bara för det här tåget? det borde fan köra en fet turné och gärna en ny skiva.. nån som vet vad som händer?

Arguing with people on the internet is like running the special olympics. Even if you win, you're still a retard!