I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Afasi & Filthy skriver kontrakt med P.O.P.E.

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2007-12-18 15:51

Afasi & Filthy skriver kontrakt med P.O.P.E.

Efter att ha släppt album med Ken och Snook samt stått för det skandinaviska släppet av Wu-Tang Clans femte album ”8 Diagrams” utökar etiketten Pope sitt artiststall ytterligare och skriver kontrakt med hiphopduon Afasi & Filthy.

Afasi & Filthy, var singel ”Fredag hela månan” har snurrat frekvent på bl.a MTV under hösten, kommer från början från Uppsala men är sedan en tid tillbaka baserade i Stockholm. Duon haft en stor hit under de senaste månaderna med sidoprojektet Maskinen och singeln ”Alla som inte dansar” som släpptes på just Pope. Afasi & Filthy har funnits med på den svenska hiphopscenen sedan ett antal år tillbaka och har flera släpp av singlar, EPs och mixtapes bakom sig men debutalbumet har låtit vänta på sig.

Detta är alltså på väg att ändras och albumet ”Fläcken” släpps på
Pope den 27 Februari. Första singeln ”Glider” kommer redan i Januari. Gruppens boknings bolag är Blixten & Co och en turné kommer att rulla genom Norden i vår och sommar.