I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Form One släpper ny singel med Embee, Lazee & Rakaa

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2008-06-30 16:28

Form One släpper ny singel med Embee, Lazee & Rakaa

Just tillbaka från att turnerat runt i Sverige och Europa tillsammans med Looptroop i en och en halv månad - men Form One hinner knappt ställa ifrån sig resväskan innan det är dags att ladda om igen.

Nya singeln "Away", den andra från kommande albumet "Behind Blue Eyes", är producerad av producentduon Astma & Rocwell som nyligen belönades med priset "Årets Bästa Producenter" vid Swedish Dee Jay Awards, Sveriges enda prisgala för klubbmusik.

Form Ones röst är väl integrerad i Astma & Rocwells organiska produktion och hans flow glider iväg i symbios med beatet när han rappar och tar ton om att bara vilja släppa allt och försvinna bort ett tag - något som säkert många känner igen sig i den här tiden på året.

Singeln ger ännu en fingervisning om vad vi kan förvänta oss av "Behind Blue Eyes". Don't sleep!

Nu, liksom med förra singeln har Form One beslutat sig för att ge bort singeln "AWAY" gratis till folket.

De som ändå väljer att supporta och köpa den får även den officiella remixen producerad av Embee (Looptroop) samt ytterliggare en remix där Lazee och Rakaa Iriscience (Dilated Peoples) gästar.

Mer info och download: http://blueeyediaries.blogspot.com

//DLX Entertainment

Form One - Behind Blue Eyes (I butik den 5e nov!)
Förbeställ och få mixtapen "A New Season" på CD utan extra kostnad.
https://www.bengans.se/popup/form_behind/se.aspx