I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny fräsh musik - Oliver Def & Bjarne B - Borta Men Här EP

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Producent

2009-04-07 13:42

Ny fräsh musik - Oliver Def & Bjarne B - Borta Men Här EP

Tja!
Vi släpper idag våran andra EP.

Vår duo består av en rappare och en producent. Oliver Def och Bjarne B, båda från Stockholm. Vår första EP; Det Stinker släpptes sommaren 2007. I höstas släpptes en netplay på låten Oss med remixer av Pure P (Up Hygh, Hygher Baby), Simon Soold (Rakt Av) och Louis Shine (Suckshaft). Vi är nu aktuella med en ny EP; Borta Men Här. Inom kort kommer även en musikvideo till låten Oss.

Tracklist:

1. Ta Mig Dit
2. Om Jag
3. Naken feat. PH3
4. Åwright
5. Checka Din Puls
6. Oss


Borta Men Här!
Med ena foten bland A Tribe Called Quests gamla plattor och andra foten ute i rymden vill vi göra nyskapande musik men behålla rötterna i det som en gång i tiden definierade hiphop; personlighet, humor, allvar, attityd, funk, fantasi och skaparglädje! Allt mixat i en paradoxal röra!
Vi har gjort en EP som representerar vår mentalitet 2009, det är både mörkt och ljust, allvarligt och flummigt. Med på skivan har vi rapveteranerna Profilen och Eye N' I från PH3.
Borta Men Här är vår andra EP som följer upp där den första slutade. Resultatet är en skiva fylld med skruvade beats och personliga texter.


Alla som beställer något från www.gulanstore.se kommer att få EPn gratis. Den kan även köpas i deras butik.
Betsälla skivan kan du göra genom att maila till [email protected]
Skivan kostar 50 kr.

Lyssna på skivan på vår myspace: www.myspace.com/oliverdefbjarnebMVH
Oliver Def & Bjarne B