I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa preview: Gorillismen - Din bästa vän

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2009-09-30 08:35

Whoa preview: Gorillismen - Din bästa vän

Gorillismen släpper skiva och Whoa ger naturligtvis dig en insikt i hur deras album Din bästa vän låter.

När Gorillala och Ismen (bestående utav Callecuttar, Mickelito, Sober och Matts Barret) slår sina skadade hjärnor ihop vet man att det kommer uppstå något som kan liknas vid ett bombnedslag. Detta bombnedslag döps sedan till Gorillismen och i dess explosioner kan man nu få höra ljudet från en stundande domedag. Domedagen kommer för de som överlevt den att kallas för Din bästa vän och nu har vi på Whoa fått uppleva denna händelse i förtid. Nu ger vi våra läsare chansen att få en insikt i vad som komma skall(på egen risk så klart).

Just Nu (Intro)

Skivan börjar långsamt med att Sober guidar oss fram på Stockholmsgator mitt i natten, för att sedan somna in. Därefter följer en vers från både Callecuttar och Mickelito. Tempot är fortfarande lågt men snart kommer syntar och trumtakter att trycka igång låten en gång för alla. Här efter hålls tempot uppe och man förstår att skivan är till för att upplevas live.


Läs hela artikeln här