I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Få biljetter! Näääk - Labyrint - Mohammed Ali- Zacke - SafehouseStaff

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2009-10-07 10:15

Få biljetter! Näääk - Labyrint - Mohammed Ali- Zacke - SafehouseStaff


Denna lördag 10/10 är det en fet konsert på Mosebacke i Stockholm med:

Labyrint
Näääk
Mohammed Ali
Zacke
SafehouseStaff
(Nimo Cheebs, Mackan, Rahbalder, 6ex5emman)

Nu har du chansen att få gratisbiljetter! Det gäller bara att skriva en riktigt bra motivering till varför just du ska få biljetter och skicka ett mail till [email protected]! Så kanske just du får en biljett till en riktigt helkväll med svensk hiphop på lördag. Kör på!

Skriv "Till Ametist" i ämnesraden, ange namn och efternamn samt mobilnummer i mailet tillsammans med din bästa motivering. Vinnarna publiceras på sr.se/metropol på fredag klockan 12.00 och kommer stå på särskild lista i dörren på konsertnatten.Lördag 10 oktober 2009.
Mosebacke Etablissement
Klockan 21.00 till 02.00.
Ålder 20. Förköp 100 kronor, i dörren 130 kronor.
Förköp på Sneakersnstuff, Södermalm eller på http://www.mosebacke.se
Mer info på http://www.iloveyes.se
Facebook

Bakgrund:

För ett år sedan presenterade Ametist i samarbete med Klubb Yes! en lineup bestående av svensk hiphops framtidslöften. Under det följande året blev de artisterna uppmärksammade av svenska medier, kritikerrosade av musikjournalister landet runt, och bokade till spelningar på Hultsfred och Sveriges Television. Nu är det dags att ännu en gång använda fingertoppskänslan och lyfta fram de hon tror lite extra på.
- pressmeddelande Klubb Yes!

Ametist - http://www.ametistazordegan.com