I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa-TV!] Avsnitt #17: Pitepalt med Zacke

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionschef

2010-05-15 13:26

[Whoa-TV!] Avsnitt #17: Pitepalt med Zacke

Från Whoa-bloggen:

Det här avsnittet av Whoa-TV har varit på gång länge, men aldrig riktigt blivit färdigt, förrän nu. Det var någon gång i slutet av februari i år som Martin och Pontus (bakom kameran) från Whoa-redaktionen mötte upp albumaktuelle Zacke någonstans i Stockholm för att laga den kanske mest typiska norrländska maträtten av dem alla, nämligen Pitepalt. Ett projekt som skulle visa sig kräva en hel del tålamod, armstyrka och kämpaglöd.

Zacke, som ursprungligen kommer från Luleå några mil ovanför just Piteå, visade sig snabbt vara en riktig gourmé i köket med många oanade talanger. Under kvällen anslöt även vännen Johan Jivin’ från gruppen Movits!, som inte var sen att bidra med såväl mentalt stöd som middagsunderhållning.

I och med detta avslutar vi nu säsong 1 av Whoa-TV och blickar framåt mot en spännande säsong 2, som startar i sommar med utgångspunkt i Göteborg.


Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!