I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa rekommenderar] Halvvägs in i Röd november

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Admin

2012-11-09 18:13

[Whoa rekommenderar] Halvvägs in i Röd november



http://Saxat från Whoa-bloggen:

November är en speciell månad i det avseendet att den utgör ett slags skarv mellan höst och vinter. Personligen kan jag inte avgöra vilken av de två årstiderna jag avskyr mest, så att befinna sig i det kyliga tillståndet mellan dem är för mig en fruktansvärd upplevelse som jag vet att jag delar med många andra. Höstlöven har redan blivit till smulor under fötterna medan de kala träden stirrar ner på en. Det är inte heller tillräckligt nära till julledigheten och den eventuella snön för att man ska känna något slags varm choklad-dopad vinterlycka. Allt är helt enkelt färglöst och grått.

Just därför är det tur att Redline Recordings sätter färg på tillvaron med projektet ”Röd november”. Bakom projektet står The Salazar Brothers som tidigare i år utlyste att de återlanserar sin etikett Redline Recordings, med stöd av skivbolagsjätten Universal. Namnet får man anta flörtar med den gamla Kalla kriget-romanen Röd oktober, men det finns inget kallt över de singlar som släppts hittills.


För att läsa resten av inlägget, och hitta länkar till massa härliga videos, Spotify och iTunes, knata in på Whoa-bloggen.

Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.