I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa rekommenderar: Mack Beats - Centrum (recension)

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Admin

2013-06-03 21:20

Whoa rekommenderar: Mack Beats - Centrum (recension)Saxat från Whoa-bloggen:

Denna vecka är Whoa rekommenderar en rekommendation av ett album, eller kanske snarare av vår recension av albumet. Det är nog faktiskt en rekommendation av både och.

Vi väljer inte att lägga recensionen av Mack Beats – Centrum som Whoa rekommenderar för att vi tycker att det är det bästa albumet som släppts det här året. Däremot är det högaktuellt och viktigt, och tack vare den stora gästlistan bör det finnas något att hämta för alla, oavsett om man gillar Timbuktu, Linda Pira, JaQe, Chords, Abidaz, Ison & Fille eller någon av de övriga tiotalet rappare som också är representerade.

Albumet släpps nu på onsdag den 5 juni. Trevlig läsning och lyssning!


Och HÄR klickar man för att se vad Alexander Gabrielsson och Matias Rankinen (undertecknad) tyckte om albumet - och vilka betyg vi gav!

Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.

2013-06-05 21:52
Finns nu på Spottan:


2013-06-29 22:44
Bästa svenska skivan i år hittils. Slår Stors, Petters, Looptroops osv. Skön range på Macks produktioner och alla gäster håller hög klass. Skönt att höra JaQe igen också, han är tyngst.