I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Gatuslang Avsnitt 43 – Cleo/Nathalie Missaoui

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2013-08-25 23:10

Gatuslang Avsnitt 43 – Cleo/Nathalie MissaouiNatalie Missaoui, eller Cleo, föddes i Uppsala men växte upp i Umeå. Hon började rappa redan i början av 00-talet tillsammans med vänner i kollektivet Random Bastards. Hennes första grupp tillsammans med rapparen Exitus fick namnet Bussiga Klubben. Efter det har hon släppt musik på både engelska och svenska i flera konstellationer. För tillfället är hon aktiv i projektet Kwaai och kampanjen Fatta som representant för kollektivet Femtastic. Som nästa planering till CVet finns en skiva tillsammans med producenten Academics. Hör Nathalies oerhört ärliga gatuslang-avsnitt. Trevlig lyssning!


http://gatuslang.se/2013/08/avsnitt-43-cleonathalie-missaoui/


Stöd Gatuslang genom att köpa en t-shirt här: http://www.wizzyclothing.com

Du hittar även Gatuslang på följande platser:

Facebook: Gatuslang
Flattr: Gatuslang
Instagram: Gatuslang
iTunes
Soundcloud: Soundcloud
Spotify: Gatuslang
Twitter: Gatuslang
Whoa: Gatuslang

 

2013-08-26 09:48
Tyckte om intervjun väldigt mycket!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2013-08-27 15:33
Najs!
Producent

2013-08-27 17:25
Eller hur fet intervju. Skönt att lyssna på en norrlänning som inte börjar varje mening med att säga "precis" eller "absolut". Men jag fattar inte hur ni kan gilla Ted Gärdestad, förmodligen sämsta artisten från Sverige efter Magnus Uggla.
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.