I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hallå där, Dj Akilles!

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Admin

2013-09-06 17:02

Hallå där, Dj Akilles!Undertecknad hade en skoluppgift häromdagen: att ringa och intervjua någon aktuell person. Jag ringde Dj Akilles, med anledning av Professor P & Dj Akilles kommande turné och EP: Brews & Good News. Och det hade känts som ett vansinnigt slöseri att inte lägga upp det här på Whoa, så, saxat från bloggen:

Hallå där,

DJ Akilles från hiphopduon Professor P & DJ Akilles. Ni spelar i åtta städer under tio dagar nu i september, men varför spelar ni bara i klädaffärer?
– När vi släppte förra plattan, The Realism år 2012, så gjorde vi ett gig på Shelta i Göteborg. Det var så otroligt kul och otroligt lyckat att vi kände att vi ville göra fler såna gig, så nu lyckades vi få ihop åtta bra gig i bra städer.


För att läsa resterande fyra frågor-och-svar med Dj Akilles, knata in på Whoa-bloggen!


Vad tycker ni förresten, om sådana här kort-kort-intervjuer? Är det intressant eller klarar ni er lika bra utan? De går nämligen väldigt snabbt att göra, så vi har en liten vision om att försöka göra sådana oftare ifall ni läsare tycker det är intressant.


Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.