I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa recenserar: Lilla Namo - Tuggare utan gränser EP

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionen

2013-09-24 10:03

Whoa recenserar: Lilla Namo - Tuggare utan gränser EP

Direkt från Whoa-bloggen:

Genom hela T.U.G. är Lilla Namo dräpande rolig, mördande politisk och plågsamt on-point. Ibland tar det ett par lyssningar innan vissa polletter trillar ner vilket gör att EP:n har ett stort återlyssningsvärde. Det som vanligen är problematiskt med så korta släpp, att varken artist eller lyssnare får tillräckligt med tid på sig, undviks till stor del även om några brister gör sig påminda.

Det inledande partiet har mer gemensamt med det avslutande vilket gör att man i mitten känner sig lite vilsen vad gäller ljudbild och teman. Det är inga dåliga spår i sig men helheten får sig en liten törn. Som allra bäst blir det när beat, rap och tema kombineras till en helhet som känns större än de enskilda delarna. Detta blir som tydligast på Lever som vi lär med Timbuktu, Alla fel på samma gång med Jaqe och Linnea Henriksson och Minns mitt namn med Moms som tillhör de mest minnesvärda ögonblicken. Alla gäster är valda med omsorg och deras insatser lyfter helhetsintrycket.


För att läsa hela recensionen, in på Whoa-bloggen!

niggaz want me to rhyme? $3,99!