I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Gatuslang Avsnitt 51 – Mr Noun/Daniel Öun (Superscientifiku)

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2013-10-20 18:01

Gatuslang Avsnitt 51 – Mr Noun/Daniel Öun (Superscientifiku)Född och uppväxt i Stockholm utanför Sundsvall flyttade Daniel Öun in till fabriksstaden Sundsvall i gymnasiet och träffade sin vän och kollega Arka. Två av de medlemmarna som skulle bilda gruppen Superscientifiku. Efter tre, idag klassiska vinyler, kortade man av det krångliga bandnamnet från en klassisk Jeru-låt till Supersci då det var dags för debutalbum. Då hade rapparen Remedeeh börjat samarbeta med gruppen och blev efter ett tags livesättning en del av gruppen. Sedan dröjde det till 2010 innan den svåra andraplattan Timelines kom och blev en konceptplatta kring tid. För tillfället håller gruppen på med sin tredje skiva som än så länge inte har något releasedatum. Hör Mr. Nouns story i Gatuslang som ni aldrig hört den förut. Trevlig lyssning!


http://gatuslang.se/2013/10/avsnitt-51-mr-noundaniel-oun/

Stöd Gatuslang genom att köpa en t-shirt här: http://www.wizzyclothing.com

Du hittar även Gatuslang på följande platser:

Facebook: Gatuslang
Flattr: Gatuslang
Instagram: Gatuslang
iTunes
Soundcloud: Soundcloud
Spotify: Gatuslang
Twitter: Gatuslang
Whoa: Gatuslang

 

2013-10-20 18:27
Ska bli sjukt fett att lyssna på
http://soundcloud.com/jasthesupacat
Producent

2013-10-21 05:36
Fett, så jävla bra att det här släpps på söndagar också.
Flummigt att Nouns kusin som han pratar om som han bodde granne med i Stockholm har jag också bott granne med.
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.