I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Out of the blue crew finns nu på nätet

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2005-04-25 16:48

Out of the blue crew finns nu på nätet

Göteborg är en stad som sedan en tid tillbaka varit en utav de mest intressanta hip hop-städerna i hela landet. Flera av de artister som är verksamma i den här staden räknas idag som landets absolut hetaste namn.
2005 ser ut att bli ett mycket bra år för Göteborg då flera artister släpper efterlängtade album. En utav dessa är Peshi som till vardags även ingår i Out of the blue crew. Andra medlemmar i crewet är: Enigmatical, Misto Soon, Nadasdi, Porter, Prosperous, Rodan och Third Person.

Denna grupp av människor har sedan ett par år tillbaka varit otroligt produktiva. Allt började med några kassetter som de tillverkade med jämna mellanrum. Efter att första kassetten släpptes så har det rullat på i en otrolig fart för de olika medlemmarna. I dag har deras musik även släppts på en rad olika vinyler genom både svenska och internationella bolag.

Mer info om medlemmarna i Out of the blue crew finns på:
www.outofthebluecrew.com

nyhet finns på: www.dj-silence.com

djsilenceblog.blogspot.com // www.dj-silence.com //