I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Organism 12 Versioner vol. 2 ute 20:e Dec.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Manager

2007-12-06 16:25

Organism 12 Versioner vol. 2 ute 20:e Dec.

Hämtat från Organismens blogg på myspace: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=61539447&blogID=335420902

Datum för Versioner vol. 2 - 20:e Dec.

Nu börjar det fan i mej och dra ihop sig hörrni! Large sitter just nu på alla låtar och alla gästverser till Versioner vol. 2. Omslaget är i stort sett klart (som förövrigt är the shit! Whuddup Bergström?!!). Så nu ska låtarna mixas ihop och skickas ut till er!

Datumet som jag och Large siktar på är den 20:e december, ge och ta ett par dagar, beroende på när det kan läggas upp på kingsizes sida.

Det ska bli extremt skönt att äntligen få det släppt. Mycket förseningar, men ni får inte glömma att vi gjort ett album samtidigt (nästan två)! Versioner är det vi gör när vi inte jobbar. Ganska kul tidsfördriv ändå måste jag säga!

Ska även bli kul och se hur det kommer tas emot. Speciellt ett par av versionerna. Men jag säger inget, så har jag inget sagt, förutom att nu kommer folk bli snea på mej... Men det ändå ganska skönt och hoppa upp på sadeln igen.

Allt brukar skita sig när jag pratar om det innan, vi brukar kalla det "Hiphop-Djävulen", men håll tummarna med mej att det blir klart tills den 20:e!

Kör försiktigt, ha reflexer och glöm inte och släcka julpyntet, så ses vi till jul hörrni!

Din Tomte På Loftet
/ Ågren

Rapparen Claes Trofobik är aktuell med videon "Ingen kan stoppa mig" just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=mTeLSssfnPw