I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: eLDhee - Sometimes

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-04-03 03:26

Veckans MP3: eLDhee - Sometimes

Ny torsdag, vilket innebär ny svensk hiphop upplagd på bloggen för fri nerladdning. Enjoy!
________________________________________

eLDhee - Sometimes

Veckans Mp3

I början av sin karriär var eLDhee en del av den engelskpråkiga duon Illuminati, tillsammans med Anton K. Framtiden spåddes ljus och man vann bland annat Göteborgs största musiktävling Göteborgstalangen, men efter ett tag splittrades gruppen. De två rapparna gick åt varsitt håll, där Anton K fortsatte på svenska (och återfinns idag i gruppen Grand Prix) medan eLDhee valde att endast köra engelska och solo.


Sedan dess har eLDhee mest jobbat hårt i det tysta, men även synts i större sammanhang som på en av Eller?!-remixerna som släpptes gratis genom Petters hemsida förra året. I februari 2008 släpptes så också soloalbumet 1Love, som dock enbart trycktes upp i en begräsad upplaga. På skivan hittas gäster som Allyawan, Glaciuz, Royal och Delirious, men även veckans mp3a Sometimes. En självproducerad låt, där artisten visar att han definitivt är något att räkna med.


Myspace: http://www.myspace.com/eldhee

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!

2008-07-09 02:42
för er som missat så är musikvideon till Sometimes ute nu!

Västkust Rockerz