I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Choys feat. E.T & Eugenius

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-07-31 01:33

Veckans MP3: Choys feat. E.T & Eugenius

Natten mot torsdag och i vanlig ordning har vi lagt upp ny svensk hiphop på startsidan för gratis nedladdning! Tanka gärna hem, släng in i ipoden eller bara tyck till!
_______________________________________________________________________________

Choys tillhör den nya generationen svenska, engelskspråkiga rappare som utmärker sig med ett rikt ordförråd och ovanligt välputsat delivery. Sedan tiden i den idag upplösta gruppen Galen Rekvisita (Mad Props) och 2005 års solodemo No Choice (laddas hem gratis på Frizon) har 22-åringen nu börjat göra allt mer väsen kring sig, vilket förhoppningsvis skvallrar om någonting gott. Ett nytt projekt är i rullning, men det är alltjämnt för tidigt att gå in på några närmare detaljer.

Tillsammans med bland annat Tay Tay Dat Dude, XO, Crome, Mizta Rodga och Vito Eme gästar artisten Royalstreets Entertainments skiva Enter The Kingdom, som släpps den 14/8. Plattan, som helt och hållet har producerats av bolagets ägare och producent Incite, är först ut av ett flertal releaser som dyker upp i år från detta håll.

Veckans mp3, This & That, är tagen från just detta album, där Choys i dubbel bemärkelse visar att den förra exklusiva Whoa-mp3n inte var någon engångsföreteelse. Med sig på låten har han även skånepolarna E.T och Eugenius.




Direktlänk för download

Blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!