I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] AdvancePatrol ft Pato Pooh-Soy De La Calle(Från Masses Mixtape)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-09-30 19:20

[Video] AdvancePatrol ft Pato Pooh-Soy De La Calle(Från Masses Mixtape)

Låten är tagen från Advance Patrols kommande spanska album samt masses efterlängtade mixtape Gott & Blandat 2

Efter ett efterlängtat tredje studioalbum undertecknat av Advance Patrol, där hälften av den levererade produktionen är på svenska och andra hälften på spanska, presenterades idén att göra en dröm verkighet; en skiva på modersmålet. Att göra det möjligt att kunna nå ut med sin musik till den latinamerikanska och spanska publiken var något som hade fötts främst som en tanke, men inte som en konkret möjlighet.
Efter besök i Chile och turneringar med Zaturno och Shamanes, växte projektet och ideerna. Med förenade krafter, och stor talang, förverkligas nu drömmen.
Med deltagande bland annat av Pato Pooh, Zaturno och Cestar från gruppen Shamanes, växer nu projektet med ökat kraft. I händerna på The Salazar Brothers, tillsammans med en ny omgrupering av Advanced Patrol, kommer nu utvecklingen av ursprungsidén.
Här kommer ett försmak på detta framgångsrika samarbete:
Soy De La Calle gästas av ingen annan än Pato Pooh. Med en framgång som slog ner all kritik, minns vi "Ahbow" som en start i den stora resan denna rappare har framför sig. Inom kort släpper Pato Pooh låten "On My Way" tillsammans med Lazee och Ricky, producerat av Keione från RMH. "The I Work Hard Chronicles by Pato Pooh" är namnet på det snara beviset denna Singer / songwriter kommer presentera.
Men vi kan redan nu se goda resultat i händerna på Advanced Patrol och Pato Pooh!

Soy De La Calle inspirerades av de många fördomar som finns i samhället mot människor med olika ursprung. En adress i förorterna gör dig inte nödvändigtvis kriminell.
Men mycket möjligt är det dock, att det leder till diskriminering ...