I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Rootpeople & La Familia - The Gatherin'

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-10-16 14:42

Veckans MP3: Rootpeople & La Familia - The Gatherin'

Nu finns en ny veckans mp3 för gratis nedladdning här på Whoa. Hoppas ni diggar!

Kan tillägga att även Dj Royal ingår i Rootpeople, men om jag har förstått det rätt så har han mycket annat just nu så därför har man tagit med Untitled i gruppen som får sköta produktionerna. Det där kan dom nog berätta om bättre själva :)

Blindfold från Gävle, Progress från Göteborg, Rootpeople (Antone, Matthew och Untitled) från Linköping/Katrineholm samt Krizz Blizz från Kalmar utgör La Familia, en click bestående av två producenter och fem rappare som till stor del lärde känna varandra över Internet och sedan började att träffas och spela in musik tillsammans. En konstellation musiker som ännu inte har släppt något konkret gemensamt, men som vid sidan av soloprojekten nu även kommer att göra mer liv ifrån sig via ett antal nätsläpp.

Tidigare i höst uppmärksammades låten The Fam av producenten Machete i våra forum, och nu har det också blivit dags för ett officiellt släpp hos oss som hiphopcommunity. Veckans mp3, The Gatherin’, är producerad av Untitled och finns med på Rootpeople’s aktuella mixtape Another Boombox Classic Vol.2 som släpptes nyligen. Låten spelades in i samband med att alla medlemmar utom Krizz Blizz var på besök i Rootpeople’s studio i Linköping. Medverkar gör även Dj Paco från Stockholm, som står för scratchen och mixen.




Direktlänk för nedladdning

Blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!