I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Large Professor P - The Mixtape. Ladda ner hela nu!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-12-22 17:52

[Audio] Large Professor P - The Mixtape. Ladda ner hela nu!För drygt tio veckor sedan konstaterade Professor P och DJ Akilles att Large Professor är en person som betytt mycket mer för 90-tals hip-hopen än vad han får cred för. Med den grundtanken bestämde vi oss för att hylla honom på ett lämpligt sett. Därför har vi varje måndag i tio veckors tid släppt en låt på DJ Akilles blogg där Professor P rappar över ett klassiskt Large Professor-beat. Vi har avverkat beats från Large Pro’s egna skivor, gruppen Main Source och Extra P’s bidrag till klassiska skivor som Illmatic.

Nu har dessa tio veckor av rappande och scratchande gått, och vi står här med tio låtar som vi har sammanställt till ett mixtape. Eftersom årets julklapp är en upplevelse bjuder vi er här på en musikalisk sådan, i form av Large Professor P – The Mixtape.

Efter tio veckor av rappande och scratchande på andras beats ser vi nu mycket fram emot att få skapa vår helt egen musik igen, så håll ögon och öron öppna inför kommande projekt!


Ladda ner Large Professor P - The Mixtape HÄR!


För mera information:
http://djakilles.wordpress.com/

http://www.myspace.com/DjAkilles

2011-03-22 18:25
hur får man tag i mixtape dessa dagar??

2011-03-22 19:03
har kollat runt lite vill ha mixstapet men länken fungerar inte kan någon fixa en ny? /Peace
 

2011-03-24 22:20
Oj från 2008!

Akilles: Nån chans att du pallar lägga upp den igen? Vore grymt!
´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸. ><((((º>
www.beatheartsblog.com

2011-03-25 11:24
Håller med fisksnubben och blompojken här ovanför! ;)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.