I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Rubix Funktion feat. Deacon The Villain, Choys, Nomad & Mellow - Just Think

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-02-12 03:36

[Veckans MP3] Rubix Funktion feat. Deacon The Villain, Choys, Nomad & Mellow - Just Think

Natten mot torsdag vilket innebär att vi har lagt upp en ny svensk hiphoplåt på Whoa för gratis nedladdning. Ladda hem, lyssna och tyck till här i tråden om vad ni tycker :)

Från Whoa-bloggen:

Rubix Funktion är en ung producent-duo från Lund bestående av Emster och Ez-Fx. Tillsammans med rapparna Mellow, Choys och Nomad utgjorde man tidigare gruppen Mad Props/Galen Rekvisita, där Ez-Fx producerade och Emster agerade DJ.

I samband med att Galen Rekvisita var förband åt Cunninlynguists och Tonedeff på Kulturmejeriet 2006, lades grunden för veckans mp3 Just Think. Utöver vokala insatser från Mellow, Choys och Nomad gästas låten nämligen också av Cunninlynguists-medlemmen Deacon The Villain.

Just Think är tagen från Rubix Funktions kommande mixtape Rubix Funktion presenterar 16-beatar, som släpps på rubixfunktion.com den 28 februari. Speciellt med släppet är att det enbart kommer att bära på lokala förmågor från Lund, då syftet är att lyfta fram alla de feta akter i området som håller på med egna projekt. Glöm inte heller att hålla utkik efter Ez-Fxs framtida instrumentalprojekt Beatpoetry!

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!