I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Olsepp, Den Som E Den & Aggro - Utskickad

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-03-19 03:44

[Veckans MP3] Olsepp, Den Som E Den & Aggro - Utskickad

Nu har vi lagt upp en ny veckans mp3 på Whoa. Kolla gärna in den!

Från Whoa-bloggen:

Den här veckan bjuder vi på ett sprillans nytt samarbete signerat Ole Fjellman, Fredrik Laestadius och Johannes Torstensson, mest kända som Olsepp, Den Som E Den och Aggro.

Olsepp och Den Som E Den växte upp som barn på samma gård i Göteborg men kom ändå att inleda sina rapkarriärer på var sitt håll utan varandras vetskap. Allt medan Olsepp plockade upp mikrofonen tillsammans med V.Hollender på hemmaplan, började Den Som E Den att kicka tillsammans med ett par kamrater från samma skola i Spanien. Idag, cirka fyra år senare, känner många igen de sistnämnda som Mickelito, Mofeta och Callecuttar i Laxmacka Crew. Olsepp och Den Som E Den gör numera en hel del musik under gemensamt flagg och förbereder just nu uppföljaren till 2008 års omtyckta mixtape De é en Majorna grej.

Aggro började rappa för ungefär åtta år sedan i Uppsala och träffade Olsepp (och senare också Den Som E Den) för ungefär två år sedan genom nämnde V.Hollender. Han har tidigare släppt solomixtapet Dom tappade kassetterna, ett par lösa låtar med Herrefolket, Drunken Allstars & Spakur och medverkar bland annat på Parhams nyligen släppta Fotspår mixtape.

Veckans mp3, Utskickad, är exklusiv för Whoa och kommer förmodligen att vara med på Olsepp & Den Som E Dens kommande skivsläpp (som antingen blir en EP eller ett mixtape). Refrängen och första versen står Olsepp för, Den Som E Den lägger andra versen och Aggro kör den tredje versen. Låten är producerad av Hazeltown från gruppen Agrin.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!