I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Mingus featuring Henry Bowers – Eternal life

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-04-10 21:31

[Audio] Mingus featuring Henry Bowers – Eternal lifeLadda eller lyssna på låten här

Mingus aka X to the 24th Letter, eller Xola Mkubukeli som det står i hans pass, bor till vardags i Kapstaden men är trots det inte helt obekant för den europeiska hiphopscenen då han har varit här både en och två gånger. I svenska sammanhang har han gjort gästinhopp på såväl Peace and Love-festivalen som den eminenta Klubb Mash Up i Uppsala och han har figurerat på solidaritetsskivorna ”Stå Upp För Afrika” och ”Afrika är inget land” som säljs till stöd för Afrikagruppernas (www.afrikagrupperna.se) verksamhet. Hemmavid har skapat sig ett namn som både soloartist och medlem i gruppen Writers Block.

Första singeln från den kommande skivan Prime Example 2 heter Eternal life, gästas av Henry Bowers och är producerad av Cleast Intwood från Berlin. Föregångaren, Prime Example, finns tillgänglig för nedladdning på Mingus Myspace. Prime Example 2 gästas av fler svenskar än så och släpps nu i sommar, i samband med det är Mingus tillgänglig för spelningar i Sverige under perioden juni till och med augusti. Vill ni veta mer kan ni kontakta suncar här på whoa.

Nyttiga länkar:
http://www.myspace.com/mingushiphop
http://www.myspace.com/kunghenrybowers
http://www.myspace.com/cleastintwood
http://www.myspace.com/writersblockcrew


http://fredpajorden.com