I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Pato Pooh feat. Karim Jaouadi - Warrior

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-04-17 10:58

[Veckans MP3] Pato Pooh feat. Karim Jaouadi - Warrior

Vi har jobbade lite med servern på Whoa igårkväll så veckans mp3 blev en dag försenad, men vad gör det, när det handlar om fet musik. Nu är den här, Pato Poohs nya streetsingel. Gå in på bloggen och lyssna, ladda och sprid vidare länken till blogginlägget :)

Från Whoa-bloggen

Det var med en framgång som slog ner all kritik, som vi minns Pato Poohs låt Ahbow . Ett flertal från Skandinaviens hiphopelit visade sitt stöd till rapparen genom att gästa på de uppmärksammade remixerna Ahbow Remix #1 & Ahbow Remix #2 som premiärspelades på MTV Nordic. För ett par veckor sedan blev det också dags för artisten att släppa sin första singel On My Way (med Ricky och Lazee), med en tillhörande video regisserad av Jay Veesualz . Låten fick rotation på The Voice och såg även till att ta rekordmånga “make it”-inlägg på radiostationens hemsida. Pato Pooh är ett stort löfte inom svensk hiphop, och har på kort tid skapat sig ett mycket gott rykte inom branschen.

Med sitt nya material är Pato Pooh redo att ta sin musik till en helt ny nivå och därmed hiphoppubliken med storm. Nu släpps streetsingeln Warrior gästad av Karim Jaouadi, ännu ett löfte från DehDinPoik-stallet. Låten är producerad av So Smoove (Double-8 Productions) och är tagen från Patos kommande streetalbum The I Work Hard Chronicles som släpps den 1 maj - på arbetarnas dag - exklusivt hos oss på Whoa.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!