I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Middlesex - Integritet + Tävling

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2009-07-27 12:35

[Video] Middlesex - Integritet + Tävling

I dagarna släppte Middlesex musikvideon till Integritet. Titelspåret från deras debut-EP. Låten handlar om övervakning och kan ses som en hyllning till just integriteten. På fredag, den 31 juli, är det releasefest på Pustervik (Göteborg). Bluemilk Media står för produktionen, samma team som bland annat producerat Medinas senaste videor.

Middlesex består av rapparna Ebbot, Mollgan och Ballistic samt sångerskan Cecilia Dumbuya. Live är de dock kompade av en livesättning och är då 8 personer på scen.

Sedan 2008 har de bland annat synts på Arvikafestivalen, Kulturkalaset, Bergsjöfestivalen, Yeahfestivalen, Dragonflyfestivalen, Hiphop Don’t Stop med mera. De har även agerat förakt åt Organism 12, Peshi och Ken Ring samt turnerat med Navid Modiri och Mercies May (USA).

I samband med nya videon och releasefesten nu på fredag på Pustervik med start 22.00 så har whoa.nu fått möjlighet att ge ut två biljetter till den konsertsugna.

Allt du behöver göra är att innan torsdag 12.00 maila [email protected] och uppge ditt fullständiga namn och telefonnummer samt svara på frågan.

1. Den 1:a januari 2009 antogs en ny lag om signalspaning i försvarsunderrättelseverksamhet. En lag som sägs kränka den civila personens integritet. Vad heter lagen?