I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] K-One vs. Fiend - "Keepin' It Real". Hur man gör en hit!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-08-01 06:37

[Video] K-One vs. Fiend - "Keepin' It Real". Hur man gör en hit!

K-One toppar just nu Svenska hitlistan med produktionen till Ola's - "Sky's The Limit". Samtidigt är han i studion med blandannat Million Stylez, Ricky, Pato Pooh, Johan Vega, Al Brown, Frispråkarn och Finess.

K-One är redan set. Han kommer att bli en av de största producenterna i vårt land... någonsin. Just nu kretsar hela mitt liv runt att se till att denna kille lyckas uppfylla sin dröm och få leva helt ut på sin musik. Resan har redan nu varit lång och vi har en lång bit kvar att gå. Inget kommer dock att stoppa oss. "k-One vs." är en ny serie filmer på MyBestFriendIsMyGrind.com. Här följer vi med till studion med K-One för att producera musik som är kul att göra och får många människor att må bra.

I vårt första avsnitt, tar Grime producenten Fiend, med sig trummor till K-One's studio i Rinkeby. Och ser sen till att leka med resten av gamet bakom spakarna.

Ladies n' gentlemen... detta är:

Keione Vs Fiend - "Keepin' It Real".

K-One vs. Fiend - "Keepin' It Real" >>>

Sir David Husselhoff
My Best Friend Is My Grind

My Best Friend Is My Grind