I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Criticals senaste tre släpp för gratis nedladdning

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-11-08 01:15

[Audio] Criticals senaste tre släpp för gratis nedladdning

Från Whoa-bloggen:

Critical, som synts en hel del på Whoa genom åren, lade nyss upp sina senaste tre släpp för gratis nedladdning på sin hemsida.

Den 25-årige rapparen, som ursprungligen är från Skåne men bosatt i Stockholm sedan några år tillbaka, har varit en del av den svenska hiphopscenen sedan 2005 då han genom Breakout Events släppte singeln/videon Mina sista ord tillsammans med danska DJn och producenten DJ Shine, som visades på Crossface/ZTV /YLE (Finland) och spelades på radio. Sedan dess har Critical utan något skivbolag i ryggen hunnit göra sig ett namn, åkt runt och spelat, haft ett flertal musikvideos på TV, sålt tusentals skivor ur ryggsäcken och spelat in med folk över hela världen. Bl.a. en musikvideo med legendariska Craig G (Juice Crew) i New York där han även uppträdde.

På det kommande albumet Resejournalen är han avbildad som Nils Holgersson på omslaget och skivan är en konceptskiva med internationella samarbeten. Några av länderna man får besöka är: Kanada, Nederländerna, USA, Hong Kong, Kamerun, Ryssland, England och Malaysia. På tisdag den 10 november åker han till Hong Kong och Kina för en miniturné med bl.a. den lokala gruppen Justice League. Fyra datum är bekräftade:

12/11 GuangZhou (Kina)
13/11 GuangZhou (Kina)
14/11 Hong Kong
15/11 ShenZhen (Kina)


En varning EP - http://www.criticalrap.com/media/Critical_-_En_Varning_(2009).zip
Min egen väg EP - http://www.criticalrap.com/media/Critical_-_Min_Egen_Vag_EP_(2008).zip
Let's Get It On EP - http://www.criticalrap.com/media/Critical_-_Lets_Get_It_On_EP_(2007).zip

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!