I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Tävling: Remixa/rappa J-Son - Exercise och vinn iPod Nano, Dr Dre hörlurar och en Whoa-hoodie!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-11-26 12:42

[Video] Tävling: Remixa/rappa J-Son - Exercise och vinn iPod Nano, Dr Dre hörlurar och en Whoa-hoodie!

Hey hey!

Efter flera mycket lyckade remix/raptävlingar annordnade av MyBestFriendIsMyGrind.com i samarbete med Whoa.nu är det nu dags för tävling nummer #4. Denna gång är det J-Son ft. Johan Vega - Exercise som är låten ni ska antingen skall rappa på framför er webcam eller remixa. Orginalet är producerat av Ade. Priset till en producent och en rappare är en iPod Nano och ett par hörlurar från Dr Dre samt en Whoa-hoodie.

Som vanligt har vi lyssnat på er feedback från förra tävlingen och gjort ett par förändringar i hur det hela går till. Först och främst kommer nu tävlingen även ligga uppe på Nattstad.se. Detta för att se till att ännu fler människor får ta del av den ständigt växande Svenska hiphopscenen. Förändring nummer två är att att bidragen kommer presenteras i deltävlingar där två bidrag från varje deltävling går vidare till en final. Detta för att ni alla skall slippa sitta och kolla/lyssna igenom 110 bidrag i ett svep. Den tredje förändringen är att det endast är en domare i juryn - nämligen J-Son himself. Även röstningen kommer att ske på ett annat sätt än tidigare. För att vara med och rösta denna gång skickar man ett mail till [email protected]. Anledningen till detta är att det ska underlätta rösträkningen samt att även de som röstar nu kan vinna en iPod Nano om deras favorit går till final!
------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur gör du för att delta som rappare?

1. Ladda ner orginal/instrumental/acapella genom att klicka här >>>

2. Skriv en fet jävla text!

3. Filma när du spottar din vers.

4. Ladda upp versen så jag kan ladda ner den och lägga upp på MBFIMG's YouTube-kanal. Skicka länken till [email protected] före midnatt mot Fredagen den 4:e December Endast bidrag som skickas in till mig kommer vara med i tävlingen. Var nogrann med att sätta dit ditt namn på filen!

5. Lördagen den 5:e December startar delfinalerna. Ett antal videos kommer läggas upp och två av dessa kommer gå vidare till en finalomgång. Dagen efter fortsätter vi med fler videos tills alla bidrag är upplagda och alla finalister uttagna.

6. Beroende på hur mycket bidrag som trillar in så är det någon gång i mitten av December dags för final!

Hur gör du för att delta som producent?

1. Ladda ner orginal/instrumental/acapella genom att klicka här >>>

2. Gör en fet jävla remix. House, Techno, Rock n' Roll, HipHop, Jungle etc

3. Ladda upp remixen på valfri nedladdningssida så som Zshare eller YouSendIt så jag kan ladda ner den och lägga upp på MBFIMG's YouTube-kanal. Skicka nerladdningslänken till [email protected] före midnatt mot Fredagen den 4:e December Endast bidrag som skickas in till mig kommer vara med i tävlingen. Var nogrann med att sätta dit ditt namn på filen!

5. Lördagen den 5:e December startar delfinalerna. Ett antal videos kommer läggas upp och två av dessa kommer gå vidare till en finalomgång. Dagen efter fortsätter vi med fler remixes tills alla bidrag är upplagda och alla finalister uttagna.

Hur vinner du?

1. För att gå vidare till finalen skall du se till att få ihop så många views du bara kan på din youTube-film/remix på 48 timmar. Dina views omvandlas efter 48 timmar till poäng. Den med flest views efter 48 timmar får 750 poäng. Den som kommer på andra plats kammar hem 400 poäng. En tredjeplats ger 300 poäng. Hamnar du på plats nummer fyra får du 200 poäng och kniper du plats nummer fem får du 100 poäng.

2. Se till att folket röstar på dig och ditt bidrag. Detta gör de genom att skicka sin röst till [email protected] inom dessa 48 timmar. Man får endast rösta en gång och är även då automatiskt med och tävlar om en iPod Nano. Den med flest röster efter 48 timmar får 750 poäng. Den som kommer på andra plats kammar hem 400 poäng. En tredjeplats ger 300 poäng. Hamnar du på plats nummer fyra får du 200 poäng och kniper du plats nummer fem får du 100 poäng.

3. J-Son har även själv i varje deltävling 50, 400, 300, 200 och 100 poäng att dela ut till sina favoriter i varje delomgång.

4. När alla poäng i alla deltävlingar är sammanräknade så har vi hittat våra finalister.

5. Information om finalen kommer upp på My Best Friend Is My Grind, Whoa och Nattstad, samt mailas ut till finalisterna när finalen närmar sig.

Verkar något otydligt så skriv gärna här i posten så vi kan disskutera och förklara.

MBFIMG - Swedish HipHop on CPR.



Tycker du att Svensk hiphop ska ta mer plats både inom och utanför landets gränser? Tycker du att det är dags att scenen kommer till liv på riktigt? Se då till att sprida vidare MBFIMG's budskap och musik till andra som kan vara intresserade. All hjälp uppskattas enormt! Nu kör vi!


Sir David Husselhoff
MyBestFriendIsMyGrind.com
Twitter.com/MBFIMG

My Best Friend Is My Grind