I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] oBx feat. Roffe Ruff - Förlåt granne

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-02-25 06:21

[Veckans MP3] oBx feat. Roffe Ruff - Förlåt granne

Från Whoa-bloggen:

Det är över ett och ett halvt år sedan vi hade nöjet att presentera nytt material med artisten, men nu är det äntligen dags. När det bar av förra gången hade ObnoXIuz, eller oBx som han gärna kallar sig, just börjat spela in mer material på svenska, som han kickat på sedan 2005 års Channel X. Efter det har dagarna rullat på och nu börjar ett helt album på modersmålet närma sig.

Den kommande plattan, När världen är redo, beräknas släppas till våren och “kommer att innehålla ett gäng låtar som har olika anknytningar till mina egna goda och onda egenskaper”. Låtarna, som är skrivna under olika perioder av 00-talet, kommer att gästas av bland annat andra västkustrappare samt ha gästproducenter som Loopaddict och Matti Salonen.

I väntan på releasedagen för När världen är redo, och så klart även Gubbs Psalm 23 som släpps i samma veva, ges nu ett grymt smakprov i form av den första singeln från plattan. Låten, Förlåt granne, handlar om en kille som skriver ett brev till sina grannar där han ber om ursäkt för festen i lägenheten som lyckades urarta totalt. Gästar gör Roffe Ruff på refrängen och produktionen står oBx själv för.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!