I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Medina - Haffla (Mixtape Vol. 1)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2010-03-19 12:19

[Audio] Medina - Haffla (Mixtape Vol. 1)

"Haffla Mixtape Vol. 1"

"Kära medmänniskor, fans och nyblivna lyssnare.Detta är den första volymen av många fler att komma. Som många vet så slog vi igenom för ett bra antal år sen med Hiten Magdansös, som spelades flitigt land o rike runt. Den följdes upp med en rad hits såsom Zid emchi, förbjuden frukt, Mahlea, Hoodsfred och några fler.

Vad hade dessa låtar gemensamt? jo det som formade oss till en grupp nämligen det nordafrikanska soundet, arabisk influerad hiphop med trallvänliga refränger och med en känsla som fångade lyssnarnas hjärtan.

Men i en tid då araber blivit måltavla för elaka fördomar och förutfattade meningar fanns det inte längre något utrymme för våran musik, men våra fans stod oss trogna, under tiden återgick vi till att göra vanlig svensk hiphop, dock med en touch av vårat forna sound. Men nu första gången på flera år släpper vi nu en mixtape i sedvänlig Medina anda, Haffla betyder fest och vi hoppas att dessa låtar kan komma att förgylla eran vardag och era kvällar."

DU HITTAR MIXTAPET HÄR - http://swedishiphop.blogg.se/2010/march/medina-haffla-mixtape.html

(Inlägget ändrat av Oracle 2010-03-20 13:21:49)

www.randomsidewalk.com
http://twitter.com/basaricrs