I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Maddix feat. F.S.V & A. Faulkner – Vissa drar

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-06-03 06:11

[Veckans MP3] Maddix feat. F.S.V & A. Faulkner – Vissa drar

Från Whoa-bloggen:

Veckans mp3 kommer från Michael Hilton a.k.a Maddix som flyttade till Sverige från England redan som treåring och sedan växte upp i Nacka för att till sist bosätta sig på Medborgarplatsen i Stockholm. En rappare som sysslat med musik ett bra tag nu och till vardags ingår i gruppen Rakt av som släppte Bara prat EP i november 2009 och som på senare år uppträtt en del runt om i huvudstaden.

Maddix samarbetar mycket med den talangfulle producenten Bjarne B, som synts på Whoa tidigare i liknande sammanhang. Två musiker med fokus på tunga trummor, men också en “skit-i-vad-andra-gör”-mentalitet där en experimentell och rökig inspiration ligger till grund för allt de gjort.

I väntan Maddixs kommande 7-spåriga netplay Vissa drar (release: 10 juni på maddix.se), får vi nu ta del av titelspåret som exklusiv mp3. Låten spelades in under en kylig höst i Stockholm och gästas av nära vännen F.S.V (på första versen) samt Alex Faulkner från reggaebandet Roots Radiation (på sång). Bjarne B har producerat och stått för inspelning & mixning. Håll även utkik efter den tillhörande musikvideon som dyker upp inom en snar framtid.

I slutet av sommaren kommer dessutom ytterligare ett nytt släpp, så håll ett öga öppet!

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!