I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa-TV! S02E03]: Stockholmssyndromet spelar osläppta låtar.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2010-09-19 13:51

[Whoa-TV! S02E03]: Stockholmssyndromet spelar osläppta låtar.

Saxat från Whoa-bloggen:

Rapduon Stockholmssyndromet släppte tidigt detta året sin skiva Ettfyranånstans? och trots duons tidigare äventyr i musikvärlden var detta början på nått helt nytt. Med låtar som Lasta och I Din Trappuppgång, vars video släpptes exklusivt för oss, har de klättrat sig hela vägen till att få en solklar plats på den kommande Evolution-skivan.

I samband med vårt tioårsjubileum åkte Viktor till Stockholm för att spela in en fikastund. På samma resa fick Whoa en spontan inbjudan ut till Skizz bostad/studio för att lyssna på Stockholmssyndromets bidrag till Evolution plus ett par helt osläppta spår från deras kommande album. Väl i studion fick Viktor och Martin inte bara höra grym ny musik utan även lära osig hur man på bästa sätt ska lugna ner ett gråtande barn, lärdomar som alla nu får ta del av. Så därmed presenterar vi avsnitt tre på den andra säsongen av Whoa-TV!