I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Johan Alander feat. Cleo – Kom tillbaks

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-12-02 06:35

[Veckans MP3] Johan Alander feat. Cleo – Kom tillbaks

Från Whoa-bloggen:

Det har gått en och en halv månad sedan vi släppte Johan Alanders Tjena syrran. Låten i fråga mottogs mycket väl och dess video har i skrivande stund över 40 000 visningar på youtube. Framgångar som bland annat inneburit ett gäng spelningar och föreläsningar för artisten, som tidigare var en del av grupperna Ismen och Gorilli under namnet Sober.

I början av 2011 släpps debutalbumet Ingen-enkel-väg-ut genom bolaget Grand Guirella Recordings i samarbete med WESC. Skivan kommer att ge en mer utförlig förklaring till avhoppet från de nämnda grupperna och varför Johan valde att lämna livet i Stockholm för att istället flytta upp till Östersund och ta upp kampen med sitt drogmissbruk.

Låtarna på det kommande släppet är helt självbiografiska och soundet på plattan beskriver rapparen som ”singer rapwriter” (en blandning mellan singer songwriter och hiphop). Med inspirationskällor som Bob Dylan, Eminem, The Streets och Håkan Hellström kan ni vänta er ett album som inte låter som något annat, där texter och historier står i fokus.

Här får ni nu den nya låten Kom tillbaks, med gästande Cleo, som är singel nummer två från Ingen-enkel-väg-ut. Exklusivt för Whoa!

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!