I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Norlie & KKV släpper EP:n "En Liten Del Av Någonting"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2011-06-12 18:48

[Audio] Norlie & KKV släpper EP:n "En Liten Del Av Någonting"

Utsedda till "Månadens Artist" av MTV och Comviq, succé framträdande på Vakna! med The Voice, 1:a på NRJ:s "Dagens Topp 3" med singeln Pressad Av Tid och ett flertal inbokade spelningar runt om i landet.

Den 8:e juni släpper den uppmärksammade duon EP:n En Liten Del Av Någonting. EP:n består av 4 låtar som kommer att finnas med på debut albumet En Stor Del Av Någonting som släpps efter sommaren och gästas av bl. a Timbuktu, Minaya, Albin Gromer och house duon Nause.

"Vi kände att det var dags att låta svenska folket få höra mer av det vi har gjort och ge dem ett smakprov på hur vår platta kommer att låta" säger Norlie.

De senaste 2 åren har killarna jobbat hårt och spenderat mycket tid i studion, både i Stockholm och i Malmö. Norlie & KKV har skapat ett sound som får övergången från rap till sång att kännas helt naturligt. En Liten Del Av Någonting visar både deras musikaliska och lyriska förmåga samt ger en perfekt försmak på vad som komma skall.

"Vi har jobbat hårt och verkligen hittat vårat sound, nu vill vi bara få ut allt" säger KKV.

Köp på iTunes!

Lyssna på Spotify!